lauantai 25. kesäkuuta 2011

Media ja pari kommenttia

Ennen juhannusta oli uutisissa eraan suomalaisen poliitikon "yhdeksan vuotta jatkuneesta suhteesta brasilialaiseen naiseen".  Poliitikolle pahoja syytteita, ihan kuin esim. huumeidenkayttovihjailut, joita en tosin liita tahan asiaan. Minun pointtini on se, etta kaikkinaiset asiat, joilla voi joutua ns. alamaailman kiristyksen kohteeksi, ovat pahaksi tarkeissa asemissa oleville ihmisille.

En kommentoi asiaa sen kummemmin, mutta sisareni asui aikoinaan hanen naapurissaan, ja jotain kai kertoo sekin, etta erailla messuilla me kummatkin ihan sanaakaan sanomatta hanet nahdessamme piilouduimme lahimman standin sermin taa. Mina en pida siita, etta vieraat taputtelevat jne., se on varattu laheisimmille ystaville.

Kyseisen henkilon kihlatulla on ollut todella pitka pinna. Eraalla keskustelupalstalla on esitetty selitys asiaan, hmmm. Minakin kavin nuorempana raveissa.

Luen paivittain nettilehtia, mutta joskus en todellakaan tajua, mista ne kirjoittavat. Kuka on Martina (joku), kuka on Ella Kanninen jne.? Mista kyseiset henkilot ovat kuuluisia? Milla nykyaan saa mainetta?

BB-jutuilla ainakin, sen olen huomannut, mutta en ole itse nahnyt yhtaan jaksoa. Ovatko ihmiset niin eristaytyneet normaalista elamasta TV:n aareen, etta jopa ns. tavallisen elamanmenon (olen ymmartanyt, etta ainakin osin BB-talo on psykodynaaminen "leiri") kuviot ovat kiinnostavia? Kanssakayminen kay valinetoiminnaksi, eika osata mitaan sosiaalisia taitoja. Onko tassa tulevaisuus?

Toisaalta taas valinekommunikaatio, kuten tekstarit ja e-mailit vaativat entista parempia sosiaalisia taitoja.  En usko, etta tata on kovinkaan hyvin huomioitu nykyisessa koulutuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!