Komeita raparperinvarsia! |
Tein kiisseliä (joka on niin hyvää kanelikerman kanssa) ja piirakkaa.
Kiisseliä tulollaan! |
Raparperifrangipaanipiiras
4-5 dl raparperinviipaleita
Taikina:
1 purkki hapantunutta kermaa
1 muna
1 tl soodaa
makeutusainetta (tai sokeria)
mantelijauhetta niin paljon, että seos on kuin sakeaa puuroa
Sekoita pohjataikinan aineet. Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja kaada päälle raparperinpalat. Sirota päälle (vaniljalla maustettua) makeutusainetta (erythritoli/stevia) ja hiukan kanelia.
Paista uunin keskitasossa (n. 180 C) kypsäksi.
Valmis piirakka maistuu! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!