tiistai 9. kesäkuuta 2015

Tiistaipäivää!

Jos joku halua menettää hermonsa totaalisesti, suosittelen hankkimaan kutsun Royal Ascotin Royal Enclosureen! Mahtavatko osallistujat niissä toisissa katsomoissa stressata asuistaan yhtä paljon?

Avajaiset ovat jo viikon päästä, ja hiukan vielä tekemistä...laukku ja varakengät tulivat tänään. Pukuni suunnittelija, ihana ystäväni Sibel haki laukun äsken tuunausta varten. Toivottavasti laukku ei ole liian harmahtava (en voi verrata sitä asuuni, koska se on Sibelillä vielä).

Viime vuonna hattuni oli ihan liian kesy. "Sopiva lähinnä häihin tai kirkkoon", kommentoi lontoolainen ystäväni.



Minusta se oli vihreine orkideoineen oikeinkin hyvä, kunnes näin, mitä paikan päällä oli muitten päissä.... Asustani on muuten kuvia täällä blogissa aiemmassa postauksessa.

Voin nyt jo paljastaa, että aiheenani on tänä vuonna Lappi ja revontulet. Tämä vaan juolahti mieleen, koska siellä oli ihan tarpeeksi "kukkahattutätejä" ja koska tukkani on punainen. Tässä hiukan esimakua asusta, näistä ei tosin voi päätellä mitään lopputuloksesta, koska se on todella yllättävä!





Hattu on kuvassa ihan alkutekijöissään ja violetti silkki alemmassa kuvassa on vain pieni pala asua.

Tajusin muuten vasta eilen, että modistini ei varmaankaan ole koskaan nähnyt revontulia, silti tulos on taatusti erilainen ja jännittävä.

*****

Sitten ihan vaan ilouutinen kosmetiikan ystäville. SpaceNK on kosmetiikkakauppa, jossa käyn usein UK:ssa. Nyt sitten sieltä toimitetaan Suomeenkin, eikä toimitus maksa kovin älyttömiä (£5 ja toimitus viikon sisällä). Paljon merkkejä, joita ei ainakaan Suomessa tunneta. Käykääpä vilkaisemassa!

*****
Mikä on "in" Lontoossa tänä kesänä? Viime kesänä olivat hippimäiset kukkapannat, joita myytiin joka puolella. Nyt niitä vasta on näkynyt suuremmin Suomessakin. Tässä minun hillitty versioni ja pari viime kesän ostosta Spitalfieldsin marketilta.





Entäs sitten tämä kesä? Ilmeisimmin metalliset tatuoinnit, väliaikaiset sellaiset.




*****
Millä muuten pääsee eroon korvamadosta? Minun päässäni on ollut yksiä Tangomarkkinoita menossa siitä lähtien kun palasin Suomeen Vikin Gracella (päivälaivalla oli karaoke). Kääk!

4 kommenttia:

  1. Asusi väri varmasti upea punaisten hiustesi kanssa ja revontulet, hyvä idea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan! Silmät auki, mitä iltapäivälehdet raportoivat tiistaina!

      Poista
  2. Metallisia tatuointeja on jo ostettuna :-) Olet taatusti upea revontuliasussasi!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!