perjantai 5. kesäkuuta 2015

Livbox, kesäkuu 2015

Toukokuu meni kohinalla ohi ja nyt sitten tupsahtikin  jo kesäkuun Livbox postisedän mukana ovelle. Pientä aaltoliikettä näiden boxien laadussa, nyt tämä tuntui olevan enemmän koottu käyttötavarasta kuin edelllinen.


Teema on tietty kesäloma, ja siihen sopivat tuotteet. Ylimääräisenä oli pakkauksessa Compeedin rakkolaastareita (ah Ascot, siellä varmaankin tarvitaan....) ja Jordanin matkahammasharja, siis sellainen, missä on harjaosan suojus mukana. L'Occitanelta tuli Verbena-vartalovoiteen (30 ml) lahjakortti. Harmi nyt vaan, etten pääse sitä lunastamaan.

Pakkauksessa oli myös FLOU-palvelun ilmaiskoodi sen 2 kk:N käyttöön. Hmmm... Yleensä nämä ovat jääneet käyttämättä.


Bernard Cassieren Sitruuna-minttu, kosteuttava mattafluidi on ihan mielenkiintoinen ja uusi tuttavuus. Tuntuu naamalla aika hyvältä.

Kubiss Londonin kivipuuteri vaikuttaa aika hyvältä ja sävykin on ihan OK, tosin siinä on talkkia, joka pakkaa paakkuuntua naamalle, mutta katsotaan, miten sen kanssa menee!

Lumenen Eye Intensifyer tuli harmaanmustassa sävyssä. Vaikutti hyvältä ja pysyvältä kokeiltaessa kämmenselälle, mutta sävy olisi voinut olla joku muu, koska samantapaisia taitaa olla loodassa aika monta odottamassa.

Rexonalta tuli voidemainen antiperspirantti, Maximum Protection. En osaa sanoa, pitäisikö rohkaistua kokeilemaan, sillä mineraalikividödö on toistaiseksi ollut ainoa, joka tehoaa. Jasmiinin ja freesian tuoksukaan ei innosta, mutta jos nyt kerrankin olisin positiivinen ja kokeilisin? Ainoa ongelma on siinä, että vaihto ei sujuaina niin hyvin, eli tuotetta pitäisi kokeilla hiukan pidempään kuin yhden kerran. Mutta niin, jospa rikkoisin siis rajojani ja kokeilisin?

Herbinan mansikkainen Strawberry Dream Body Mist on tuote, jota olen joskus nuuhkutellut kaupassa, mutta en kuitenkaan ostanut. Tämä on ns. monitoimituoksu, joka käy vartalolle, hiuksille ja huonetuoksuksi. Liinavaatteillekin, ehkä?

Hännänhuippuna oli mukana l'Occitanen Verbena -suihkugeeli, pieni pullo. Suihkugeelivarantoni siis vaan lisääntyvät. No ainahan näitä voi roudata Lontoon kodittomille.

1 kommentti:

  1. Mulle tuli Lumenesta turkoosin värinen kynä, mutta olisinpa saanut tuon ruskean, pitää varmaan itse ostaa :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!