keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Urban Decay B6 Vitamin-Infused Complexion Prep Spray

Tuossa paasiaisen aikaan ostin Urban Decayn suihkutettavan B6-vitamiiniprimerin, jonka luvataan aamulla herattavan ihon, virkistavan sita paivalla, tasoittavan ohon varia, seka hillitsevan kiiltoa. 

Siina on tuoteselosteen mukaan antioksidantteja, vitamiineja ja maailman AINOAA stabiilia, topikaalista B6-vitamiinia. Varmaan se keittaa aamukahvitkin puolestasi. Taman lisaksi siina on E-vitamiineja ja pajunkuoriuutetta, joka kaiketi salisyylihappopitoisena kuorii ihoa.



No miten kavi sita kayttaessa: Ehka se kiiltoa hillitsi hiukan, mutta en kylla ole huomannut ihon varissa ja tasaisuudessa mitaan. Harmistuttavin homma on se, etta meikkia tama ei pida kasvoilla juuri ollenkaan, se on osin haihtunut (meikkivoide jne. siis) kummasti jonnekin jo ennen kuin paasen toihin saakka! Eika minulla sinne ole kuin nelja ratikkapysakin valia.

Voihan tata ehka kayttaa nain kesalla virkistyssuihkeena, mutta toisaalta en kylla sitakaan oikein ymmarra, silla suihke tuntuu tekevan helposti kiltelevasta sekaihostani jopa pintakuivan. Makeupalleyssa joku valitteli ihan samaa.

INCIlistaa kun katsoo niin kuivattava vaikutus selviaakin ihan alkumetreilla: Suihke sisaltaa aika reippaasti alkoholia. En huomannutkaan ostaessa. Alkoholi on heti veden jalkeen seuraavana listassa. Ei ihme, etta siihen liukenee meikkikin saman tien.

Tassa viela ainesosat lueteltuina Urban Decay sivulta, jossa oli viela "hieno" tutkimus, jossa otanta (!!!) oli vain 30 naista ja hienot arviot kahdeksan viikon kayton jalkeen. Tuolla otannalla ei viela oikeasti tuloksia tehda.

En siis tuotetta suosittele, ellei nyt sitten ole rahaa ylenmaarin haaskattavana kaikkiin turhuuksiin.


Aqua / Water, Alcohol Denat., Hydrolyzed Corn Starch, Phenoxyethanol, Propanediol, Xylityl Phosphate, Polyhydroxystearic Acid, Salix Nigra Bark Extract / Willow Bark Extract, Menthyl Ethylamido Oxalate, Glycereth-5 Lactate, Xylitol, Isononyl Isononanoate, Ethylhexyl Isononanoate, Sodium Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Silica, Pyridoxine Cyclic Phosphate, Panthenol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Soy Protein, Fructan, Phenylpropanol, Methyl Diisopropyl Propionamide, Caprylyl Glycol, Parfum / Fragrance, Butylene Glycol, Coconut Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Maltodextrin, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

2 kommenttia:

  1. Minulla soi heti hälytyskellot, kun näen inci-listassa denat.alcoholin heti kärkisijoilla. Tietää aina huono kaltaiselleni kuivanaamalle ja varmaan muillekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis minulla on jopa paikoin rasvaisuuteen taipuvainen iho, mutta tämä kyllä kuivattaa ihan liikaa :(

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!