maanantai 8. toukokuuta 2017

Luksusparfyymien "dupeja"

Kun nyt pääsin vauhtiin tuon Lidlin Suddenly Madame Glamour vs. Chanelin Coco Madamen kanssa, tässä lisää parfyymidupeja, jotka saat paaaljon edullisemmin kuin luksusmerkkien esikuvansa. Tämä postaus on siis lähinnä matkailijoille, sillä esimerkiksi Brittien Royal Mail ei kuljeta palavia tuotteita, kuten kynsilakkoja tai parfyymeja lentorahtina, vaikka monet näistäkin tuotteista voisi tilata esim. UK:stä Suomeen (huom. on varmaan joitakin toimittajia, joilta saa näitäkin tilattua Suomeen, tutkikaa linkit, pls!). Huomaa myös, että nämä edullisemmat tuoksut eivät ole suoria kopioita, joten voit ostaa näitä ihan laillisesti.


Marks&Spencerin New York-tuoksu on aivan kuin Chanelin Allure. New York maksaa 18 puntaa Briteissä.

Jos matkustat Brittein saarille, voit tilata parfyymisi Milton-Lloydilta vaikka hotelliisi. Heidän Hawaii-tuoksunsa on aivan kuin Chloén Chloé-tuoksu. Hinta on vain 5 puntaa.


Marks&Spencerin Azure Breeze (16 puntaa) käy ihan Dolce&Gabbanan Light Blue -tuoksusta. Huomattavasti edullisempaan hintaan.

River Islandin River Island London maksaa kympin (punnissa) ja se on ihan ilmiselvä Diorin Miss Dior Cherie, joka taas maksaa maltaita. River Island on varmaan Suomessakin? Ellei ole, tsekkaa nettisaitti KLIKS.

Next-ketjun liikkeitä on varmaan Suomessakin? Ellei ole, täältä nettikauppaan KLIKS. Nextin Just Pink tuoksuu Ralph Laurenin Romancelta, mutta maksaa alta kumpin. Pullokin on kauniimpi kuin Ralph Laurenilla.

Marks&Spencerin Butterfly (14 puntaa) taas on ilmiselvä Marc Jacobsin Daisy  - tosin edullisemmin!


Jos pidät Hugo Bossin Deep Red -tuoksusta, edullisempi versio löytyy Marks&Spenceriltä nimellä True Red. Maksaa vain 12,50 puntaa.

Toinen Nextin tuoksu, joka pitää listata, on Cashmere, joka taas erehdyttävästi muistuttaa Estée Lauderin Sensuous Nudea. Hinta on edullinen, vain 8 puntaa. Erittäin kaunis on dupen pullokin!


Jos pidät Thierry Muglerin Alien - tuoksusta, tsekkaa Milton Lloydin Stars, vain 5 puntaa. Linkki jo olikin aiemmin tässä postauksessa.



Entäs sitten Viktor&Rolfin Flowerbomb? Minullakin on tämä tuoksu, joten täytynee hankkia tuo dupekin ihan mielenkiinnon vuoksi! Se on Zaran Black Peony! Menenpä ensi viikolla katsastamaan, hinta on vain (punnissa) alta kympin...




Zaran tuoksu Rose on Diorin J'Adoren dupe, maksaa vain alta 8 puntaa. Tämä on myös tsekattava, sillä minulla on tuo Diorin tuoksu!


Viimeiseksi Yves Sait Laurentin Cinema, joka kohtaa edullisemman "versionsa" Next Gold -tuoksussa. Vain 8 puntaa. Pitää varmaan hankkia tämäkin ihan uteliaisuuttani.

Lähde ja kuvat: www.goodtoknow.co.uk


4 kommenttia:

  1. Oli kiva kuulla kyllä näistä

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavan kiinnostava aihe ja ihanan paljon verrokkeja! Suorastaan jokaiselle jotakin, suurkiitos tästä muhkeasta listauksesta!!!

    Tässähän tulee nenälle töitä :)

    VastaaPoista
  3. Täytyy tosiaan todeta, ettei aina kannata mennä kalliimman kautta! Ostin tosiaan tuon Chanelin Coco Mademoisellen dupen Lidlistä (Suddenly Madame Glamour), ja ihan samalta se tuoksuu, jos ei paremmaltakin.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!