maanantai 10. joulukuuta 2018

Guerlain

Guerlain on ehdottomasti yksi kosmetiikan suosikkimerkkejäni Givenchyn ohella. Monet eivät kuitenkaan pidä siitä, koska merkille on tyypillistä tuotteiden aika voimakas tuoksu.

Terracotta-sarjan aurinkopuutereita olen omistanut erinäisiä. Näitähän riittää, ja pakkauksetkin ovat harvinaisen kestäviä, joten seuraavaksi, kun pannu alkaa olla käytetty, voisi hankkia kokonaan uuden sijaan täyttöpakkauksen.

Tällä hetkellä minulla on käytössäni Terracotta 4 Seasons - aurinkopuuteri sävyä 00 Nude. Hiukan ehkä vaaleahko iholleni, mutta menee näin talvenkalpeana, ja varsinkin vaaleamman meikkipohjan yllä.
Kuva: nejmanmarcus.com

Pannussa on neljä sävyä, joita voi sekoitella siveltimellä sopivasti. Yksi näistä sävyistä on aika persikahtava, ja hyvin hienoisesti kimaltava. Muut ovat selkeästi eri beigen sävyjä ja mattapintaisia.



Myös rasia on kaunis, harmi vaan, ettei siihen ole saatu mahtumaan vippaa. Peili on kuitenkin iso.




Tuoksu taitaa jakaa ihmisiä aikalailla kahtia. Haittaako sinua, jos meikkisi tuoksuvat voimakkaasti?

2 kommenttia:

  1. Käytän niin vähän meikkiä, etten ole koskaan törmännyt häiritsevästi tuoksuviin meikkeihin :) Mukavaa tiistaita Sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos . - ja samaa sinulle!

      Täytyy sanoa, että olen oikeastaan kerran häiriintynyt tuosta Guerlainin tuotteille tyypillisestä tuoksusta, ja se koski erästä hamassa menneisyydessä ostamaani huulipunaa. Siinä tuoksu tuntui jopa pistävältä, ja se jäikin aikalailla käyttämättä.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!