keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Glossyboxin joulukalenterin luukut 16-19

Nyt tuleekin kokonaista neljä luukkua kerralla, mutta ei haittaa, sillä tässä kalenterissa niitä on 25, eli luku ei olisi  ollut kolmella jaollinen kuitenkaan.




16. luukussa oli Luxie-merkkinen viistopäinen korostuspuuterisivellin (numero 522). Jos nyt oikein muistan, tällaista en aiemmin omistanutkaan. Merkin siveltimien pitäisi olla oikeinkin hyviä.



17. luukussa oli purkillinen pronssinväristä pigmenttiä. Luomille varmaan hyvä. Olen kuullut aiemmin pelkkää hyvää näistä Pop Beautyn pigmenteistä.




18. luukusta putkahti matkakokoinen, nestemäinen korostustuote. Lollipöps on merkki, ja sävy on shampanjan-kullanhohtoinen. Yllä kämmenselällä aika paksuna kerroksena, että sain kuvattua sävyn oikein. Tämä tuubi sujahtaa käsilaukkuun, eikä sen suurempi tarvitse ollakaan. Tästäkin saa jo monta meikkiä. Käy varmaan luomillekin. Merkistä en ole koskaan kuullutkaan!


Tänään, eli 19. joulukuuta luukusta paljastui hyvinkin mieluinen, käsilaukkukokoinen Crabtree & Evelynin käsivoide. Tuoksu on Rosewater & Pink Peppercorn. Näistä tykkään kovasti, ja tällä hetkellä tuli jopa suorastaan tarpeeseen.

Mitäs pidit kalenterin antimista tällä kertaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!