torstai 4. heinäkuuta 2019

Ostosvinkki - edullista ihonhoitoa

Viime vuonna kävin lomailemassa Bulgariassa. Bulgarialainen kosmetiikka on tuttua jo entuudestaan, mutta siellä ihastuin varsinkin Victoria Beauty -nimiseen sarjaan (Roses of Bulgaria). Sarjan tuotteissa on käytetty bulgarialaista ruusuöljyä ja tuoksuallergikoille voin sanoa, että luonnonöljyjen tuoksu haihtuu kyllä iholta aika nopeasti, eli se ei ole mitenkään häiritsevän voimakas.


Ostin muutamia tuotteita sieltä, ja tässä kaksi niistä. Victoria Beautyn hyaluronihappoa sisältävän sarjan käsi- ja silmänympärysvoide (tässä taas nähdään, että purkeista katoilevat korkit, eli silmänympärysvoiteen pumppupullon korkki on salamyhkäisesti kadonnut).

Etenkin tuo silmänympärysvoide on ihan loistava!

Tätä sarjaa voi ostaa mm. eBaysta, josta esimerkiksi tuo silmänympärysvoide irtoaa edullisimmillaan ja postikuluineen alta kuudella eurolla! Katsopa täältä.

2 kommenttia:

  1. Mulla on jotain Roses from Bulagaria Nature of Agiva -sarjaa Bulgariasta ja tykkään:) Olivat myös tosi halpoja ja ainesosaluettelot ihan vakuuttavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo bulgarialaiset sarjat ovat minun kokemukseni mukaan aika hyviä hintaansa nähden! Osassa on käytetty bulgarialaisen jogurtin ainesosia, eli maitohappobakteereita, jotka ovat myös hyviä iholle.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!