perjantai 21. helmikuuta 2020

Edullinen kosmetiikkamerkki

Suomeenkin voisi tulla enemmän edullisia kosmetiikkamerkkejä. Nythän kärkisijaa pitelevät Essence, Catrice ja Flormar, varmaan sijaa olisi useammallekin. Manhattanista olen kirjoitellut ennenkin täällä.

Ostin Saksasta pari peitevoidetta muutamalla eurolla. Tässä hiukan arviota niistä.

Kuvissa on kaksi sävyä Manhattan Powder Mat Camouflage -peitevoidetta. Sävyt ovat vaaleammasta tummampaan 090 Very Fair ja 200 Light, molemmat kuvattuina vaaleankalpean ranteeni sisäpuolella. Ostin kaksi sävyä, koska kasvoille usein tarvitaan jopa samaan meikkiinkin kahta eri sävyistä peitevoidetta.

Kuten nimi sanookin, voiteet tuottavat samettimaisen matan pinnan, mistä plussaa. Molemmat uppoavat hyvin ihoon, ja levittyvät hyvin, joskaan kuvassa en ole niitä häivyttänyt samalla tavalla, kuin ne kasvoilla häyvyttäisin. Pigmentti on loistava.


Ulkomailla käydessä kannattaa siis pitää silmät auki tämän merkin varalta! Näitä löytää ainakin Müllerin kemppareista Saksasta, hyvin mahdollisesti myös monesta muusta paikasta.

2 kommenttia:

  1. Olet oikeassa, hyvälaatuisia ja edullisia meikkisarjoja on Suomessa aika vähän. Jostain syystä en koskaan käy esim. Prismassa, jossa on kuulemma joitain edullisia sarjoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin hiukan haparoin näiden Prismoissa myytävien merkkien nimissä, mutta taitavat olla Miss Beauty London ja Revolution Beauty, ainakin jälkimmäisellä on esim. loistavia paletteja. Netistäkin noita voi tilata, ellei Prismaan eksy.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!