lauantai 25. helmikuuta 2023

Katse kulmiin ja pari pientä meikkivälineostosta

Kulmieni microbladingista tulee jo neljä vuotta, mutta yhä se on jotakuinkin hyvänä pysynyt. Kulmakarvoja tosin värjäilen, sillä ne ovat haalistuneet. 

Haikailen yhä sen RefectoCilin perään, mutta kun ainakaan tuossa kulman takana Rossmannilla eikä Dm:llä sitä ollut, ostin hätäratkaisuna Syossin värisetin, eikä se huono ole sekään. 

Tässä paketissa oli muuten ohjeet saksaksi, italiaksi ja ranskaksi. Vierastan saksaa vieläkin sen verran, että luin sen ranskankielisen tekstin. Luulisi kyllä, että osaan ranskaa vielä huonommin kuin saksaa, mutta taitaa olla toisin. Ehkä ranskan taito hiukan parani Sveitsin-vuosina.

Värillinen kulmageelikin on aika pätevä kulmien korjailussa. Hankin taannoin Catricen kulmageelin, jossa on riisivahaa, glyseriiniä ja auringonkukkaöljyä.



Ensimmäinen ostos oli vaan hiukan liian tumma sävyltään. Näytin ihan Angry Birdseistä kiskaistulta hahmolta. Kävin sitten Dm:ssä uudelleen ja ostin vaaleamman, jota olin aluksi epäillyt liian vaaleaksi, mutta se olikin sopiva. Geelistä - vai pitäisikö sanoa, että kulmavahasta, sillä ei tuo mikään geeli ole - oli myös väritön versio.

Huomasin Dm:ssä tajuttoman edullisen meikkivälinemerkin. Ebelin.


Meikkisieneni jäivät Turkuun, joten ostin paketillisen tällaisia pienempiä, joita voi käyttää peitevoiteen levittämiseen vaikka silmien alle. Olikohan euron arvoinen?


Samalla ostin paketin ripsi- ja kulmaharjoja, sittemmin tosin löysin pakaaseistani Suomesta tuodun harjan, mutta ei kai noita tähän hintaan koskaan liikaa ole. Inhoan paakkuisia ripsiä.


Alla vielä lähikuva harjoista, joissa tosin on jo vähän ripsiväriä.


Jaaha, taidanpa lähteä pienelle kävelylenkille vanhan postitalon Reween, joka on paras täältä löytämäni ruokamarketti. En tiedä mitä tuolle lähi-Rewelle oli tapahtunut kun eilen siellä kävin. Hyllyt ammottivat tyhjyyttään. Liekö karnevaaliväki syönyt kaupan tyhjäksi, se kun sijaitsee tuossa raatihuoneen aukiolla, jossa oli paljon tapahtumia?

Ostin vain voileipiä jaettavaksi kaatosateessa värjötteleville kerjäläisille. En vieläkään tajua, miksi niitä on niin paljon ja eikö heillä ole mitään paikkaa, minne mennä edes yöksi?


Olen suunnattoman tykästynyt vanhan postitalon Rewen dumplingseihin. Taitaa taas tulla gyozapäivä, kun kauppareissultani palaan. Noihin saa vielä ihanan seesamikastikkeen, joka on todella herkullista.

Oikein mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Mä värjäsin eilen kulmakarvat, kyllä niitä vaan pigmennoinnista huolimatta pitää värjätä kun se vaalea hento karva puskee esiin. Oletko sinä muuten huomannut pigmentoinnin tai iän myötä kulmakarvojen harventumista? Mä olen nyt muutaman kestovärjäys kerran kanssa miettinyt kun toisessa kulmassa ei ole enää kuin pari hassua karvaa ja toisessakin huomattavasti vähemmän, se kuitenkin oli joskus ihan normaali tuuhea kulma...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että ikäkin edesauttaa harvenemista, mutta minulla harvojen kulmakarvojen pääasiallinen syy lienee kilpirauhasen vajaatoiminta, joka kyllä harvensi ne ulkosyrjistään varsin tehokkaasti. Itse asiassa siitä sen ekaksi huomasinkin ja pyysin työterveydeltä labratestejä. Lääkitys ei palauttanut niitä ennalleen. Luulen, että pigmentoinnilla ei ole osuutta asiaan.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!