torstai 2. helmikuuta 2023

StriVectin

Kaulan iho eroaa kasvojen ihosta sillä siinä on vähemmän rasvakudosta, vähemmän kollgeenia ja vähemmän talirauhasia. Tästä syystä ikääntyminen näkyy kaulan ihossa helpommin kuin kasvoissa.

Nykyään myös muut asiat vaikuttavat kaulan ihon ennenaikaiseen veltostumiseen. Kirjoittelin aiheesta viime vuonna, ja postauksen voi lukea täältä. Samassa postauksessa on linkki blogin ulkopuoliseen juttuun, jossa neuvotaan mikä voi auttaa asiaa.

Entä sitten kosmetiikka? Kyllä minä ainakin olen huomannut, että kaulan alueen iho kuivuu, mitä vanhemmaksi tulen. Sitä pitää voidella.


Yksi parhaimmiksi toteamistani voiteista on StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream. Tämän voiteen koostumus on jotenkin vuosien varrella mielestäni muuttunut, eikä voide ole enää niin rasvaista kuin se oli ennen, mutta yhtä kaikki, säännöllinen käyttö siloittaa ihoa.

Tehoaineena tässä voiteessa on NIA114, joka kuulostaa hienolta, mutta on oikeastaan "vain" patentoitu muoto B3-vitamiinista (eli siis niasiinista). Lisäksi siinä on mm. peptidejä, hyaluronihappoa ja keramideja.

Minusta tämä tosiaan on yksi toimivimmista kaulavoiteista, mutta toisaalta en kyllä näe, miksi ei toimiva kasvovoide olisi ihan yhtä hyvä kaulan iholla kuin se on kasvojenkin iholla. Kaulan iho tosin vaatii rasvaisempaa ja hoitavampaa versiota voitseesta kuin kasvojen iho ehkä vaatisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!