torstai 14. toukokuuta 2015

Kuninkaalliset kauneusvinkit

Lueskelin jotakin amerikkalaista naistenlehteä ja siinä esiteltiin muutamia kuninkaallisten käyttämiä kauneusvinkkejä. Mm. Kate Middleton, tai pitäisikö sanoa Cambridgen herttuatar Catherine kuulemma vannoo Nivean voiteen ja ruusunmarjaöljyn (vai sanotaanko sitä ruusunsiemenöljyksi, rosehip oil) nimeen. Tämä Nivean Soft Moisturising Creme lieneekin aika hyvää, sillä Makeupalleyssakin se on saanut huikeat pisteet. Vieläpä aika huitsin isolta raadilta.

Katen suosikkivoide., maksaa alta viisi euroa

Monacon edesmennyt ruhtinatar Grace taas oli suuri käsivoiteitten kuluttaja, koska hänen mukaansa ikä näkyy ensimmäisenä käsistä. Olen samaa mieltä!

Kuningatar Elizabeth II taas on huulipunien ystävä. Hänen lempimerkkinsä on Clarins ja hänet on usein jopa julkisuudessakin nähty lisäilemässä huulipunaa. Kruunajaisiinsa hän tilasi asuun sopivan huulipunasävyn nimeltään "The Balmoral Lipstick", jonka nimi viittaa hänen suosikkilinnaansa Skotlannissa.




Elizabethin edeltäjä, kuningatar Victoria taas piti kalliista ruusuöljystä niin paljon, että hänen käsineensä oli aina parfymoitu sillä.

Surullisen kohtalon kärsinyt Ranskan kuningatar Marie Antoinette taas hoiti ihoaan tavalla, joka on vieläkin monien ranskalaisten naisten suosiossa.



Laitanpa hänen käyttämänsä kasvonaamion ohjeen tähän. Aineksista konjakki stimuloi pintaverenkiertoa ja tiivistää huokosia, maidon maitohappo taas liuottaa ihon rasvaa, joka pitää kuolleet ihosolut ihossa kiinni ja sitruuna hapokkaana taas kuorii ihoa. Kananmunan valkuaisen sanotaan korjaavan ihoa ja parantavan sen ulkonäköä.

Marie Antoinetten kasvonaamio

runsas 1/2 dl maitojauhetta
1 kananmunan valkuainen
2 tl konjakkia
1 sitruunan mehu

Sekoita ja anna olla kasvoilla puolisen tuntia. Pese pois viileällä vedellä.

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!