perjantai 29. toukokuuta 2015

TGIF ja avunpyyntö :)

Takana kiireinen viikko ja sain kuukauden lisää saikkua tämän leikatun käden ollessa edelleen vajaakuntoinen. Ei pysty siis edes auton rattiin, mikä on harmillista, sillä äitini läpikävi ison leikkauksen eilen ja olisi tarvinnut/tarvitsisi apua kotona sen jälkeen. Mutta minkäs voit, rannenivelen kapseli kiukuttelee kipuilemalla, ja koko käsi on kankea turvotuksen vuoksi.



Pieni katastrofin poikanen on kuitenkin ilmassa Ascotin suhteen, koska tilaamani kengät ovat himppusen liian valkeat ja tilattu laukku enemmän beige kuin ivory :(  Laukku pitäisi vielä tuunata. Mekko on miltei valmis, siihen vielä laitetaan muutama Svarowski-kristalli. Badge, eli pääsylippy tuli tänään Suomen osoitteeseen, vaikka se oli tilattu UK:n osoitteeseen! Hyvä kun olin nyt Suomessa sentään!




Osaisiko kukaan sanoa, mistä saisin isohkon kirjekuorimallin clutchin, hyvin simppelin sellaisen (eikä tarvitse olla juuri tämän mallinen, mutta kaikki metalliosat pitäisi olla hopean värisiä) ASAP ja mielellään postimyynnistä (tai Turusta) viikon sisällä? Jonkin tämän kaltaisen, materiaalista ei väliä, kunhan ei ole kovin halvan näköinen tai liian pieni. Sitä tullaan tuunaamaan Ascotia varten.


Mutta ettei menisi silkaksi ruikuttamiseksi, pieni kevennys. Olin tänään bussipysäkillä, jonne saapui nainen kolmen pikkupojan kanssa. Lapset olivat kovaäänisiä ja iältään noin alle 6-vuotiaita.

Kysymyksiä sateli: "Miks sul on tommoinen (Michael Korsin käsilaukun roikkuva logo oli kyseessä)?" Miks sul on tommonen tukka (punainen)?" etc. Yritin vastailla kaikkiin kysymyksiin, ja hiukan ennen bussin tuloa nuorimmainen, noin kolme vee, hoksasi vastapäisen talon katolla olevan lipputangon.

"Mikti ton tankon päällä on piikkejä?" (kas, en koskaan ollut huomannut ko. lipputankoa). *voipuneena kysymyksiin* "En TO-DEL-LA-KAAN tiedä!!!"

*voitonriemuisena* "No tiätytti tikki kun ne pulut haluaa ittua ten päälle kakkimaan ja titten ne piikit pittää niitten pyllyyn, ettei ne taa kakkia tinne!"

Ahaa???!? Kuulosti jopa ihan järkevältäkin ?!?!

No ainakin mietin niitten piikkien tarkoitusta koko loppumatkan, höh :D


1 kommentti:

  1. Onpa ikävää, että kätesi paraneminen pitkittyy. Turusta lähtisin etsimään laukkua Calabreseltä, Kauppiaskadulta.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!