maanantai 18. toukokuuta 2015

Muistojen kuvia - ihania!

Satuin bongaamaan eräässä kahvilassa Retro-lehden, joka ilmeisimmin oli one-off-painos. Jokatapauksessa, jos retroilu kiinnostaa, lehti on ilmestynyt tämän vuoden puolella ja varmaan sen jostakin löytää. Tässä hiukan poimintoja:

Oh, tämä peili! Ikinä en sellaista omistanut, mutta nytpä niitä saa taas!

Ah, näitä oli vanhempieni kesäasunnossa!

Voi, mitkä värit!

Arabian ihanaa ja nostalgista Pomona-sarjaa, jota oli liikkeellä eri hedelmäkuvioilla!

Lapsuudenkodissani nämä olivat ns. ne hienommat atwrimet. Tosin meillä kädensijat olivat eebenpuuta hienosti kiilloitettuna. Todella ihanan tummat ja sileät! Kuvassa näkyvien kahvat ovat jotakin muuta puuta.

Vautsi, ihania nämäkin!

Kuka muistaa tällaiset taskulamput :)

Teini-ikäisenä huoneeni verhot olivat kesällä tätä kuosia, tosin eri väristä. Talveksi vaihdettiin jotakin muuta, mutta kun vaan muistaisi mitä. Kuosi Marimekon.

...ja näitä kissojahan  - oli "ihan kaikilla"!

Miltä vaikuttaa tyyli nyt? Iskeekö yhtään?

3 kommenttia:

  1. Tuttuja taskulamppuja. Ainakin mummullani oli tuollainen sininen. Ja kai meiltä kotoakin samanlainen löytyi. Mummun lamppu vain on enemmän jäänyt mieleen, kun sillä sai leikkiäkin. 70-luvun asunnot olivat vähän toista kuin nykyinen valkoinen sisustustrendi. Värejä riitti. Meilläkin kotona oli värejä joka lähtöön.:D

    VastaaPoista
  2. Siskollani oli tuollainen kukkapeili :-) Ja noita taskulamppuja oli varmaan joka taloudessa :-)

    VastaaPoista
  3. Ihania ja tuttuja osa tuotteista.Tuollainen peili tais olla naapurissa aikoinaan.Aterimet taitaa löytyä lapsuuden kodista ja tuollasen taskulampunki muistan isälläni nähneen.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!