tiistai 26. toukokuuta 2015

Birchbox, huhtikuu 2015

Tässä tulee nyt hiukan randomia juttua näistä  boxeista, en ala ihan joka ikisestä kirjoitella kuitenkaan.Helmi- ja maaliskuun boxeista minulla ei ole mitään tietoa, enkä myöskään hankkinut Birchboxin ja Tatlerin yhteistyönä syntynyttä loodaa.

Huhtikuun Birchboxin aiheena oli "Royally Good"  - tietty, koska odoteltiin uutta kuninkaallista vauvaa. Boxeja oli kahta lajia, vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä. Minulle osui sininen. Jutun idis oli se, että pinkin boxin saajien kesken (edellyttäen, että vauva on tyttö) arvotaan palkinto vaaleanpunaista kivaa £500 edestä, jos he lähettävät kuvan boxistaan ja kertovat mitä  tekisivät, jos saisivat olla "Queen for a day". No, ei onnistanut kun  lapsukainen oli tyttö.....




Tämän boxin helmiä olivat Liz Earlen useaan otteeseen palkittu kasvojenpuhdistusaine musliiniliinoineen ja Laura Mercierin ripsiväri. Mercierin tuotteen sai varata kolmesta vaihtoehdosta: primer, eyeliner ja ripsari. Primerit hävisivät heti valikoimista, joten otin ripsivärin, koska siitä tykkään ja olen siitä aiemmin bloggaillutkin.

Tuo Liz Earle Beauty co'n Cleanse & Polish  -putsari kannattaa hankkia, jos niitä jossakin näkee, putsaa hyvin jopa vedenkestävän meikin pois. Voide levitetään kasvoille ja pyyhitään kädenlämpöiseen veteen kastetulla musliiniliinalla pois.

Lola Barcelonan fuksianpunaista kynsilakkaa (Garcia) ei kaikissa kuvissa ole, sillä eräs ystäväni sai sen, koska minä en niin ole sen värin perään :)

Percy & Reed on merkki, jolla on kiinnostavia hiustuotteita, ja boxissa oli mukanaSmoothed, Sealed & Sensational Volumising No Oil Oil, joka siloittaa hiukset kevyesti.

Vielä oli boxissa mukana Pommade Divine Nature's Remedy Balm, 97% luonnollinen jokapaikanvoide, joka toimii ongelmaiholla.

Bonuksena pakkauksessa oli myös Inner Me -vitamiini- ja mineraalikapseleita.




Jaa, no löytyi yksi kuva sentään kynsilakallakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!