perjantai 18. syyskuuta 2015

Inglot

En ole koskaan käyttänyt Inglotin tuotteita, mutta nyt koitti sekin päivä. Ostin uuden puuterin ja ripsivärin, kun kerran olivat tarjouksessa...

Puuteri on ihon mattana pitävä, jota on kolmea eri sävyä: läpikuultava, ihoa kirkastava hennon kellervä ja ihonvärinen. Ostin tuon valkoisena pannussa hohtavan läpikuultavan. Se pelittää enemmän kuin hyvin, koska on silikonipohjainen, kuten aiemmin suuresti kehumani e.l.f:n HD-irtopuuteri, jota saa iHerbistä muutamalla eurolla.

Olen tullut siihen tulokseen, että talkkia sisältävät puuterit kokkareistuvat iholle helposti, ja riisijauhepohjaisia ei tahdo oikein löytää, niin tällainen talkiton on todellakin paras vaihtoehto. Ja se todellakin toimii.



Mutta sitten siihen ripsariin. Eräs brittiläinen (miespuolinen) meikkitaiteilija kehui tämän maasta taivaisiin, niin pitihän se kokeilla.



Inglot Perfect Length & Define Mascarassa on kampamainen harja, joka jakaa mielipiteitä kahtia. Minusta se on erittäin hyvä ratkaisu, olen aina tykännyt näistä enemmän kuin esimerkiksi  pulloharjaa muistuttavista virityksistä. Eikä suotta, katsokaapa tulosta!

Nysäripset ilman ripsiväriä....

...ja ripsivärillä.


Aikamoinen ero, eikö vaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!