keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Taas hiukan öljyjuttua

Minulla on tyhmä tapa shoppailla usein jotakin lentokoneesta. Kentillä lorvailen lähinnä loungeissa, joten sielllä ei ole niinkään vaaraa törsäysimpulsseista.


Mitään ei pitänyt ostaa, mutta ostin kumminkin. Ison pullollisen Nuxen Huile Prodigieuse -kuivaöljyä, jota voi käyttää iholle tai hiuksiin.

Mutta onpa taas torvelo pullo!
Tykkään siitä, että se on lasipullossa, mutta kuten kuvasta näkyy, taitaa olla vain ajan kysymys, milloin  puteli luiskahtaa näpeistäni lattialla ja menee rikki! Eihän siitä saa kunnon otetta millään!

Itse pullon sisus on kyllä ihan mukavantuntuista tavaraa. Uppoaa hyvin ihoon ja tuoksuukin kivalta. En suosittele kuitenkaan tuoksuista esimerkiksi migreeniä saaville.

Sokoksen verkkokauppa sanoo siitä seuraavaa:

Siinä on kaikki ihon- ja hiustenhoitotuotteiden hyvää tekevät ominaisuudet ja se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Macadamiaöljy vahvistaa ihon suojakerrosta, pehmentää ja ravitsee. Saksanpähkinäöljy sisältää tärkeitä rasvahappoja. Kameliaöljy pehmentää ihoa. Purasruohoöljy toimii antioksidanttina. Makea manteliöljy ravitsee erittäin tehokkaasti, sisältää A-, B- ja E-vitamiineja. Kuismaöljy rauhoittaa ja korjaa ihoa. E-vitamiini suojaa ihoa antioksidanttisesti. Kuivaöljyä voi käyttää voiteen tavoin kasvoille ja vartalolle. Erittäin kuivalle iholle sen päälle voi vielä levittää erillisen voiteen. Helppo käyttää, imeytyy hetkessä. Sen on myös todettu vaalentavan raskausarpia. Öljyä voi käyttää auringossa ja auringonoton jälkeen se rauhoittaa ihoa. Säilöntäaineeton.

Tästä kuivaöljystä on myös Makeupalleyssa aika hyvä arvio (4.2/5). Sen voi lukea täältä.



Joka tapauksessa pullollisella tätä öljyä pärjä pitkälle. Pari tippaa riittää, eikä erillistä kasvovoidetta hiushoitoa ja vartalovoidetta tarvitse raahata esimerkiksi matkalle mukaan. Öljy kelpaa kylpyöljyksi, hierontaöljyksi ja hiuksiin sitä kannattaa laittaa suihkuttamalla sitä hiukan hiusharjaan ennen harjausta. Päänahkaan hierottuna ennen pesua öljy helpottaa kuivaa ja kutisevaa ja hilseilevää päänahkaa.

Öljyä saaa erilaisina versioina, joissain on kullanhohtoisia hiukkasia, mm. Öljy ei sisällä säilöntäaineita, parabeeneja, eikä silikonia.



1 kommentti:

  1. Useasti olen tuota katsellut minäkin, varmasti hyvä tuote. Terkkuja!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!