keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Model Lab

Kuka lienee tämänkin keksinyt? Sain viime viikolla omituisen puhelinsoiton. Soittaja oli nainen, joka ensitöikseen kertoi, ettei aikonut myydä mitään. Häh?

Vaan viikonloppuna olisi kuulemma Turussa tapahtuma, johon pääsee vain kutsuttuna. Paikalla on ammattimaisia meikkaajia, jotka laittavat jokaisen osallistujan toiveitten mukaan ja antavat vinkkejä kasvojen ehostamiseen. Hiukset pitää stailata itse, mutta paikalla on käytettävissä siihen välineitä ja aineita. Asut pitää tuoda itse, joskin paikan päällä on jotakin rekvisiittaa käytettävissä.

Paikalla oli siis valokuvaajia, ja sinne sai saapua valokuvattavaksi ihan ilmaiseksi. Tähän väliin ehdin todeta, että ne kuvat kai sitten maksavat?

Juuri niin.

Paikalle sai saapua ystävän kanssa tai porukalla. Ajattelin mennä yksin katsomaan, koska homma kuulosti mielenkiintoiselta. Vaikkakin kutsun vahvistanut meili oli hiukan epäilyttävä:

Hei! 

Olemme varanneet Teille Ajan (Dzinnin huom. poistin palan tästä blaablaablaasta)

VOIT lähettää minulle sähköpostia mehua sinun tarvitsee vaihtaa päivämäärää / Aikaa, peruuttaa Varaus Tai mehua sinulla on Jotain kysyttävää.
Päivämäärät Ovat 11.-13. syyskuuta
kyllä aikataulut: 
Perjantai kynsiä: 12.00 18:45
Lauantai / Sunnuntai kynsiä: 9.30 18:15

Päivän Kulku
Päivä ALKAA ammattimeikkauksella, jonka Meidän meikkaajat tekevät alusta Alkaen. Siksi pyydämmekin, Että Tulette täysin Ilman meikkiä. Meikkauksen aikana saatte neuvoja kyllä vinkkejä Kotona tehtävään meikkiin, Mitkaan värit sopivat Juuri Sinulle Jne. Saat Itse päättää HALUATKO yksinkertaisen päivämeikin vai Jotain juhlallisempaa. VOIT MYÖS Saada vaativamman meikkauksen mehua sinulla on esimerkiksi omia idoita meikin suhteen Tai vaikka kukistamaan Alone. Meille Tulee MYÖS perheitä; miehet kyllä lapset saavat kevyen stailauksen, Jotta saisimme parhaimman tuloksen kuvissa.

Meikkauksen Jälkeen on kuvauksen aika. Käytämme ERI valaistuksia, ympäristöjä kyllä monipuolisia taustoja. Otamme värillisiä SEKA mustavalkoisia KUVIA. Kuvauksen aikana saatte vinkkejä valokuvaajalta Kyllä hän opastaa teitä KOKO kuvauksen Ajan. Voimme kuvata MYÖS ryhmiä, esimerkiksi sisaruskuvia, perhekuvia, KUVIA kollegoiden KANSSA Jne. Pussy muista: Jos sinulla on Jonkun Müün lapsi (alle 18 v.) Mukana, hänellä pitää OLLA huoltajan Tai vanhemman lupa.

Päivä on Maksuton Kaikille. Kuvauksen Jälkeen saatte istua rauhassa kyllä katsoa kuvia Läpi. Meillä Ei ole myyjiä Eika ostopakkoa. Heillä, olevissa asioissa Ovat tyytyväisiä kuviinsa, on tietenkin mahdollisuus ostaa ne. VOIT ostaa yksittäisiä KUVIA Tai Coco kuvasarjan. Kuvat saatte digitaalisena CD levyllä kyllä ne Ovat korkearesoluutioisia JPEG KUVIA. This myöhään Takia, Että voitte käyttää KUVIA ERI yhteyksissä: internetissä, ansioluettelossa, muotokuvana, kehitettynä, albumissa Jne.

Muistutamme teitä seuraavista asioista:
Vaatteet:  Tule mielellään pukeutuneena niihin vaatteisiin, where haluat Että Sinut kuvataan. VOIT tuoda mukanasi Koruja, huiveja, hattuja, Leluja Jne. Jotta kuvista tulisi vaihtelevampia kyllä henkilökohtaisempia.

Hiukset:  Stailaat Hiukset Itse. Meillä on hiustuotteita kyllä suoristusrauta / kiharrin pätkääkään SAA lainata.

Alle 18-vuotiaat:  Huoltaja Tai vanhempi pitää OLLA Alone Jos OLET alle 18-vuotias.
Alkoholi:  Alkoholi on Kielletty.
Aika:  Päiväsi meillä kestää noin 3-4 tuntia.

Varauksen Vahvistus:
Tulemme ottamaan Yhteyttä sinuun (puhelimitse Tai meilitse) ENNEN tapaamista, Jotta voimme varmistaa päivämäärän kyllä Ajan. Aikataulutuksemme Takia olisimme kiitollisia mehu pystytte vastaamaan mahdollisimman Pian. Voitte vahvistaa Ajan MYÖS Itse lähettämällä meille sähköpostia. Ystävällisesti pyydämme ilmoittamaan seuraavat asian:
Yli 18 vuotiaiden henkilöiden lukumäärä
Alle 18 vuotiaiden henkilöiden lukumäärä (Seka Tiedon siitä, onkogeenin Huoltaja / vanhempi Alone) 

 Lisätietoa löydät Sivuilta:  www.modellab.fi/info
Sinä kyllä seurueesi Olette sydämellisesti tervetulleita meille Malli Labiin! Jos haluat, Saat Siis ottaa mukaasi yhteensä Neljä Muuta henkilöä.

Ystävällisin terveisin,
Alisa

Malli Lab

******
Meili oli kyllä aika kummallinen, mutta menin kuitenkin. Ihan asiallisen tuntuista toimintaa ja paljon nuoria naisia, joskin keski-ikäistäkin porukkaa oli edustettuna.



Sorruin sitten ostamaan pari kuvaakin, eivät olleet mitään ihan kamalia, vaikka malli ei hääppöinen ollutkaan ja yllä ollut mekkokin oli vaihtanut kuvissa väriään kuninkaansiniseksi.

Jokatapauksessa päivä oli hauska, ja samalla minulle selvisi kutsumekanismikin: jokainen osallistuja teki listan ystävistään, joita arveli asian kiinnostavan. Lista siis yhteystietojen kera. Jos siis "nakki napsahtaa" ja sinulle soitetaan tällaisesta tapahtumasta, joita kuulemma tulee olemaan ympäri Suomea, niin mene toki mukaan ihan vaikka mielenkiinnosta!

Minulle ei kuitenkaan selvinnyt, kuka oli minun puhelinnumeroni heille antanut, vaikka buukkaajan olisi pitänyt se kertoa :(

Onko joku muukin jo käynyt kuvattavana?

3 kommenttia:

  1. PS: Postauksessa olevat kuvat ovat ihan itse näpsittyjä :D

    VastaaPoista
  2. Jännä juttu ja tosiaan tuo kutsun teksti...epäilyttävä. Kiva kun kerroit ja wau, miten kaunis nainen & asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinänsä merkillistä, että jos tuolla numerolla hakee netistä, niin tulee ilmi kaikenlaista negatiivista. Ilmeisimmin samat buukkaajat tekevät töitä ns. halvan palkan maissa ja...

      Kuitenkin, jos haluatte kutsun, niin laita minulle viestiä. En lupaa mitään, mutta minun kutsumani ystävät voivat laittaa sinut ja ystäväsi listalle.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!