torstai 3. syyskuuta 2015

Livbox, syyskuu 2015

Tätä paljon mainostettua boxia voisi kutsua "jäteboxiksi" siinä mielessä, että siinä on aiemmin boxeissa olleita tuotteitaja vähemmän mitään uutta. Carmexin huulirasvan nähdessäni olin jo aika tympiintynyt; kolmatta kertaa minun saamassani boxissa, ja minulla on jo ennestään laatikollinen huulirasvoja, osa käyttämättömiä. Siis, pliis, EI ENÄÄ huulirasvoja boxiin!


Clarinsin Beauty Flash Balm on ollut myös aiemmin boxissa, mutta ehkä se menee käyttöön.

Dermalogican ihonpuhdistusöljy: Mihin minä näitten kaikkien öljyjen kanssa oikein joudun? Olisi ollut kivempi saada se kuorinta-aine, vaikka sekin on olöut boxissa aiemmin. Se kun on puuterimainen ja sopii reissaavan käsimatkatavaroihin siksi hyvin.

Lumenen kulmageeli menee käyttöön, vaikkakin on ihan liian vaalea sävy minulle. Ehkä talvella iho kalvistuu jonkin verran, joten se on parempi silloin. Olen käyttänyt ennemminkin, mutta muistaisin, että sävy oli piirun verran tummempi.

Trindin kynnenkovettaja oli jossain aikaisemmista boxeista ja kirveli p...sti kynsillä, joten en sen kivun pelossa aio urheilla tämän tuotteen kanssa edelleenkään, vaan pitäydyn hyväksi havaitsemassani Nailiquesin proteiinilakoissa.


Luin jo etukäteen postauksia joidenkin saamista (erilaisista) boxeista ja iloitsin jo etukäteen Cutrinin hiusöljystä, mutta sitäpä ei minun boxissani ollutkaan! Samaten olisin ottanut mielelläni sen Glamglow'n jutskan...

Mutta silti pettymystä lievitti suuresti Maria Nilan (nevöhöörd) hiusnaamio, joka on vegaaninen ja sulfaatiton. Hiukan kysymysmerkkiä herätti käyttöohje: "Lisää juuri pestyihin hiuksiin. Anna vaikuttaa 3 minuuttia. Huuhtele ja viimeistele käsittely hoitoaineella." Hoitoaineella? Hiukan mietittyäni tulin siihen käsitykseen, että ilmeisimmin tarkoitetaan tässä sellaista hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Asian olisi tietty voinut sanoa selvemmin.

Noh, hiusnaamio ja kulmageeli pelastivat boxin, muuten sisältö oli blaah.

4 kommenttia:

  1. Melkein samat kuin sulka ja hiukan petyin sisältöön,odotin kai liikoja

    VastaaPoista
  2. Carmex taisi aiheuttaa aika monessa epämieluisen reaktion :D. Vähän liikaa toistoa, mutta onneksi muut saamani tuotteet olivat ihan uusia, joita en ole vanhoissa bokseissa saanut.

    VastaaPoista
  3. Tuo ohje on hassu. En oikeasti keksi selitystä, että miksi pitäisi lisäksi käyttää hoitoainetta? En itse ole koskaan käyttänyt, kun hiusnaamiot ovat hoitoainetta. :D En keksi mitään muuta, kuin sen, että naamio ei sisällä hurjia määriä silikoneja, jonka vuoksi sellaisiin tottunut saattaa tarvita lisäksi niitä. Kosteuttavia ainesosia ja pehmeyttä tuovia on runsaasti ja sen huomaa hiuksesta. Toki tuokin silottaa hiusta, mutta ei tosiaan ole silikonipommi. Siksi se minusta on sellainen tuote, joka soveltuu todella monelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilen kyllä mielenkiinnolla, joten kiitos sinulle boxin pelastamisesta :)

      Tällä hetkellä olen suunnattoman ihastunut Kiehls'in vastaaviin (silikonittomiin), oletko kokeillut niitä?

      http://www.kiehls.co.uk/services/search.aspx?code=hair%20pak

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!