tiistai 1. syyskuuta 2015

Volyymia!

Juuri kun sitä on päästy toipumaan elokuun Livboxissa olleesta Wellan EIMI-sarjan BB-voiteesta ja sen tarkoituksen ihmettelemisestä, löytyi laatikosta BC:n Oil Miracle Volume Amplifier 5 -pullo. Joo, yhtäkkiä muistin ostaneeni sen alkukesästä. Jostakin alennusmyynnistä, joita näkyy piisaavan.


No paksut hiukset eivät volyymia kaipaa, mutta paksujen hiusten huono puoli on se, että ne ovat niin raskaat, että ainakin pitkinä ne valitettavasti myös latistuvat helposti.

Voide on pumppupullossa, ja Sokoksen verkkokauppa kuvaa sitä seuraavanlaisesti:

BC Volume Amplifier 5 on hiuksiin jätettävä voide, joka antaa hiuksille tuuheutta ja kevyttä tukea niitä kuivatessa. Viiden korkealaatuisen öljyn – argan-, marula-, manteli-, macadamia- ja jojobaöljyn - yhdistelmä tekee hiuksista ylellisen kiiltävät ja taipuisat.

Voide suojelee hiuksia föönin kuumuudelta, mutta siinä se sitten onkin. Kuten Moroccanoil, tämä siis pitää laittaa pyyhekuiviin hiuksiin ja kuivata föönaamalla, mikä on minulle se työläin osuus. Tällainen paksu letti kun ei kuivu kaikista vikkelimmin, vaikka olisi millainen lehtipuhallin käytössä.

Minä jään periaatteessa kaipaamaan niitä samoja juttuja, kuten kuumuussuojaa kihartimelle, aurinkosuojaa, tiukkaa pitoa ja kosteussuojaa. Sellaisen voiteen kun joku keksisikin, joka sisältää kaikki.

Toisaalta tämä menee juuti hiusöljynä niinkuin lupaakin. Tainnuttaa pörröisuuden, kiillottaa hiukset ja antaa hiukan volyymiakin. Ei paha. Pumppupullo on kätevä, mutta samaa tavaraa näkyy olevan myynnissä myös pisaranmuotoisessa pullossa, jonka epäilen olevan ilman pumppua. Huh. En ole nimittäin vieläkään keksinyt, millä tuollaisista puteleista sen voiteen saa oikein ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!