sunnuntai 21. lokakuuta 2018

I Love Me -messuilla

Käväisin sitten minäkin eilen ystävättäreni kanssa noilla messuilla. Viimeksi olen osallistunut vuonna 2015, ja jotenkin nuo messut tuntuivat nyt olevan pliisummat kuin silloin.


Eihän yhdessä iltapäivässä paljoa ehdi, mutta ihan tarpeeksi kuitenkin. Keskityimme vain kauneuspuoleen, jossa pääsääntöisesti oli samoja firmoja ja tuotteita esillä kuin aiemminkin. Kuitenkin näyttelystä löytyi jotakin uuttakin.

Yksi suhteellisen tuore tulokas Suomen markkinoilla on Skin City, joka konseptiltaan muistuttaa hieman Glamlin-palvelua. Molemmilla yrityksillä on koulutettuja asiantuntijoita tuotteitten valinnan apuna. Skin Cityllä on valikoimissaan kattava lista hoitolabrändejä.


Toinen ilahduttava uutuus on vanha, kotoinen Laponie ja sen uudelleentuleminen ihonhoitotuotteiden kera. Minun nuoruudessanihan merkillä oli meikkejä (en muista silloin aikoinaan nähneeni sarjassa mitään muuta). Ilahdun todella, kun huomasin, että merkki on uudelleen elvytetty henkiin, ja noista tuotteista on tulossa postausta tänne ihan lähitulevaisuudessa.

Face Helsingin messuständillä oli tutun puolalaisen Ziajan lisäksi ilahduttavasti Suomessa uudet puolalaismerkit Bielenda ja Pierre Rene. Olen puolalaisten kosmetiikkamerkkien puolestapuhuja, sillä niiden tutkimukseen on maassa laitettu paljon paukkuja, ja siksi ne ovatkin kovantasoista kosmetiikkaa. Hinnatkaan eivät ole päätähuimaavia, joten et maksa turhasta. Suurten kosmetiikkabrändien tuotteissahan mainonta tekee tuotteen hinnasta suuren osan.

Face Helsingin ständillä oli myös hyvä hiustuotemerkki Davines. Firma maahantuo myös luonnonkosmetiikkamerkki Paesea, jonka tuotteista myös tulossa tähän blogiin kohta juttua.

Siinä ne minun messuilujeni kohokohdat. Mitäs te löysitte sieltä?

PS: Vielä ehtii osallistua arvontaan, joka löytyy täältä!

3 kommenttia:

  1. Ei liity tähän postaukseen, mutta kiinnostaa, mitä mieltä olet: https://www.hs.fi/elama/art-2000005869638.html

    VastaaPoista
  2. Mä olen samaa mieltä puolalaisista kosmetiikkamerkeistä; yhtään huonoa ei ole vielä tullut kokeiltua. Nytkin mulla on käytössä itselle uusi tuttavuus, Bielendan misellivesi ja erinomaiselta tuntuu:)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!