maanantai 29. lokakuuta 2018

Hourglass

Hourglass on kalifornialainen kosmetiikkamerkki, jonka tuotteita voi Suomeen tilata netistä (esim. Net-a-Porter, Cult Beauty, Feelunique). Merkin meikkivoiteet ovat kulttimaineessa, ja jos ostaa tällaisen suhteellisen hinnakkaan tuotteen netistä, kannattaa sovittaa sävy tällä hetkellä käyttämääsi meikkipohjaan vaikkapa Temptalian Foundation Matrixin avulla.

Hourglassin ideana on ollut tuoda markkinoille luksusta, jonka tuotteissa on todella toimivia, ihoa hoitavia aktiiviaineita. Tuotevalikoima koostuu lähinnä meikeistä, joskin valittavana on myös  jokunen ihonhoitotuote ja meikkivälineitä.




Vanish Seamless Foundation Stick lienee yksi merkin kehutuimpia tuotteita. Se on puikkomainen meikkivoide ja peitevoide samassa puikossa, ja sen sävyn luvataan sulautuvat saumattomasti ihoon. Sävyjä on todellakin mistä valita (32)  - niin tässä tuotteessa kuin merkin meikkivoiteissa. Minä ostin sävyn Shell. Tuote on vegaaninen.

Ihon lämpö notkistaa voiteen oitis, ja se levittyykin vedenkestäväksi kerrokseksi helposti. Levitin tuotteen sormin, joskin sille on oma levityssiveltimensä olemassa.



Näitä swatcheja ei ole kunnolla levitetty - ne ovat siinä vain siksi, että sävy näkyisi ranteen sisäpuolella kunnolla. Tällä meikkivoiteella on Winner of "Best Foundation" InStyle 2017 Reader's Choice Awards. Eikä ihme, sillä se on peittävä, mutta henkäyksen kevyt iholla.

Onko Hourglass sinulle tuttu merkkinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!