perjantai 27. lokakuuta 2023

Näytteitä postitse ilmaiseksi tai max parilla eurolla

Mm. FB:stä olen bongannut kaikenlaisia mainoksia joita klikkaamalla voi tilata joko ihan ilmaisia näytteitä tai näytteitä/matkakokoista kosmetiikkaa postimaksun hinnalla. 

Tässä alla hiukan esimerkkejä "saaliista".

Avant Skincare Brightening & De-Puffing Hyaluronic Overnight Eye Recovery Mask

Tämä jäi ylimmästä kuvasta pois... Kyseessä on siis silmänympärysyönaamio. Tämä taitaa olla täysikokoinen ja tuli parin euron postimaksun hinnalla. Firman sivuilla hinta näkyy olevan 74 GBP  (n. 85 eur) per juuri tämä 15 ml (joka on siis kuvassa kyseisellä sivulla).

Naamion lupaus siis on kirkastaa ja laskea turvotusta, ja se sisältää mm. sheavoita, avokadoöljyä, glyseriiniä ja kosteuttavaa pullulaania.

Aika ohutta lirua on voide, eivätkä kosteutustehot ainakaan minusta ole mitkään kovin kummoiset.

Brändi on aika hintava, ja minua aina arveluttaa tällainen runsaan kokoisten näytteiden ahkera kylväminen halvalla joka suuntaan. Brändin tuotteita käsittääkseni löytyy tiuhaan tahtiin mm. eri kosmetiikkabokseista.

Jonkunhan tämäkin toiminta täytyy kustantaa, ja juuri tämä näkyykin sitten tuotteiden korkeissa hinnoissa, eihän sitä katetta muuten tule. Kun tutkii tuotteiden ainesosia, en näe niissä mitään niin kovin ihmeellistä - ainakaan niin ihmeellistä, että siitä noin korkeita hintoja maksaisi.


Paula's Choice 2% BHA Liquid Exfoliant

Tämäkin 30 ml:n pullo tuli parin euron postimaksuilla. Kyseessä on siis hoitonesteen kaltainen, kuoriva neste, jonka lupaus on kirkastaa ihoa ja poistaa huokosien tukkeumat.

Ihan toimiva neste sinänsä, mutta salisyylihappo tuppaa kuivattamaan ihoani hiukan liikaa säännöllisessä käytössä. Toimii siis parhaiten rasvoittuvammalla iholla.


Symbiosis London Instant Granactive AGE Line-Lifting

Tätäkään en laittanut ekaan kuvaan.


Kyseessä on siis 15 ml:n tuubi tätä anti-aging -voidetta. Brändin nettisivuilla on kuva 15 ml:n tuubista ja hinta on 114 GBP (n. 140 eur). Kasvovoidetta luulisi myytävän hiukan suuremmissa tuubeissa...tosin tämä on tarkoitettu vain kasvojen juonteille, eli ei koko kasvoille, eli pakkauskoko saattaa silti olla tuo 15 ml.

Tehoaineena rypyille tässä on Granactive AGE -yhdistettä ja pehmittävää isododekaania. Pieni etsintä paljastaa tuon Granactive AGE:n olevan antioksidattisen gojimarjauutteen ja palmitoyyliheksapeptidi-14:n yhdistelmä.

Kaiken kaikkiaan isododekaani pehmentää juonteita ja silikonien kanssa tiukentaa ihon pintaa ja voiteessa oleva glyseriini kosteuttaa ja gojimarjauute toimii antioksidanttisesti.

Täytyy sanoa, että tämä on erittäin miellyttävä voide kasvoilla, johtuen ehkä runsaasta silikonisisällöstä. Se imeytyy nopeasti, mutta eipä siinä ole mitään, mikä sitä estäisi tai hidastaisi. Tykkään, joskin kosteutustehot ovat aika keskinkertaiset.

Voide sopii kuitenkin meikin alle, ja vaatii alleen myös vesipitoista kosteuttamista, kuten hoitovettä, seerumia tms.

Narciso Rodriguez All of Me

Tämä on kukkais-puumainen myskipohjainen tuoksu, joka lanseerattiin vuonna 2023, eli tämä on ihan uusi tuoksu. Sen kehittäjinä toimivat Daphné Bugey ja Dora Baghridge.

Tuoksu avautuu magnolialla syventyen ruusun ja Bourbon-pelargonian, eli ruusupelargonian (Bourbon Geranium) avulla, pohjatuoksunaan myskiä ja santelipuuta.

Ahhhh, mikä ihana tuoksu!!!! Tämän voisin jopa hankkia!

Ruusupelargonian tuoksu on lähellä ruusun tuoksua, ja kasvia tavataan lähinnä Réunionilla ja Madagaskarilla. Kasvi on saanut nimensä Réunionin entisen nimen mukaan (Île Bourbon).

Kuvakaappaus: Fragrantica.com

Yves Saint Laurent All Hours Precise Angle Concealer + Libre Eau de Parfum

Aloitetaan tuosta peitevoiteesta, jota on saatavilla 18 eri sävyä. Peittari lupaa peittää hyvin, pysyä naamalla 24 h ja kosteuttaa. 


Oma sävyni on LC5. Jos aiot ostaa tämän, voin vinkata, että brändin nettisivuilla voit tekoälyn avulla kokeilla sopivaa sävyä kasvoillesi ennen ostopäätöstä.



Tämähän on ihan hyvä, voisin jopa ostaa täysikokoisen! Ensin pelkäsin sävyn olevan liian tumma, mutta tämä ei hapettunut iholla, vaan miltei päinvastoin, eli liki vaaleni!

Tykkäsin.


YSL Libre 

Tämä on kukkais-ambratuoksu, joka lanseerattiin 2022. Tuoksun takana ovat parfymöörit Anne Flipo ja Carlos Benaim.

Tuoksu avautuu inkiväärillä, sahramilla, mandariinilla ja bergamotilla kehittyen appelsiinkinkukan ja laventelin myötä syventyen lopuksi bourbon-vaniljan, hunajan, tonkapavun ja vetiverin nuoteilla.
Kuvakaappaus: Fragrantica

Hmmm... Jos suoraan sanotaan, odotin hiukan enemmän. Tämä on aika pliisu. Tai sitten näytteeni on jotenkin väljähtänyt. Ehkä käyn tätä nuuhkuttelemassa Sephoralla tai Duglasissa jossain vaiheessa.

Orthomol Beauty

Tätäkään en ihan tiedä, mistä se postiloodaani putkahti, mutta siinä se on, eli näytepullollinen (20 ml) "kauneutta edistävää" liuosta, jossa on kollageenihydrolysaattia, hyaluronihappoa, koentsyymi Q10:tä, oliiviuutetta, C-, ja E-vitamiinia, seleeniä ja sinkkiä.

En ole yleensä tällaisten ravintolisien kannalla, enkä varsinkaan usko, että suun kautta otettavat kollageenilisät osaisivat mennä juuri ihooni korjaamaan juonteita, joten käytän tämän makeuttamattoman tuotteen ja jätän asian sitten siihen.

Taas tällainen "rahat pois" -nyhtötuote, jolla ei ole mitään virkaa edes pidemmän päälle.

Chanel Chance Eau Fraîche

Tämä tuoksu on kukkais-sypressituoksu, joka on lanseerattu vuonna 2007. Tuoksun luoja on Jacques Polge.

Huippunuotit ovat sitrukset ja seetri. Tuoksu syventyy vesihyasintiksi, roséepippuriksi ja jasmiiniksi ja pohjatuoksussa on valkoista myskiä, patsulia, vetiveriä, tiikkipuuta (!!!!), iiristä ja ambraa

Kuvakaappaus: Fragrantica.com

Minulla on lukuisia pulloja Chanelin Chancea, mutta tätä flankkeria ei. Chancesta tykkään, mutta tämä versio jättää minut hiukan hämmentyneeksi.

Ehkä kaikki muut tuoksut tuntuvat tuon Narciso Rodriguezin jälkeen enemmän tai vähemmän pliisuilta?

Harmi.

Paremmin tosin tämä on minulle "nenänmyötäinen" kuin tuo YSL:n tuoksu.

Kummallista.


Kiyomi Skin

Kolmen tuotteen setti, jossa kasvovoide, seerumi ja vartalovoide. Kaikki 5 ml:n pulloissa. Erillinen postaus tulossa, kunhan testaan.


Ruokanäytteet: Gefro

Tästä paketista en kyllä osaa sanoa mitään, kun en tiedä, miten sen sain. Tosin tänne tuli kaikenlaista sälää postissa osoitteenmuutoksen jälkeen. Tässä paketissa on:

- kastikejauhepussi, jonkinlaista paistinkastiketta, ilmeisesti

- pussi italialaista maustesekoitusta

- pussi salaatinkastikemaustetta

- pussi Amore Pomodoro -salaatinkastikemaustetta

- pussi tomaatti-soijakeittojauhetta (lisää vain kiehuva vesi)

- pussi vegaanista bolognese-kastikejauhetta (lihan sijasta soijaa, lisää vain vesi ja kiehauta)

- iso pussillinen kasvisliemijauhetta käytettäväksi keittoihin yms.

+ mainoslehtinen ja alennuskuponkeja


Mahtoiko näissä olla jotakin, josta kiinnostuit erityisesti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!