sunnuntai 29. lokakuuta 2023

VT Essence Sun Pact

Jonkinlaista aurinkosuojaa pitäisi käyttää ympäri vuoden, vaikka nyt eletäänkin vuoden pimeintä aikaa. Elektronisista laitteista tulevan sinisen valonkin arvellaan olevan harmillinen iholle, joten sitäkin pitäisi blokata, joskin joidenkin lähteiden mukaan elektronisista laitteista alkunsa saava sininen valo, eli HEV-valo ei olisikaan niin haitallista iholle kuin auringon UVA- ja UVB-säteet ovat.

Asiaa ei ole käsittääkseni tutkittu tarpeeksi, joten ainakin minä näin "ruututyöläisenä" käytän mielelläni fysikaalista suojaa läppärin ääressä istuessani. Aurinkovoiteiden kemiallinen suoja ei tässä tapauksessa ihan toimi.


Korealaisen kosmetiikan valikoimista löytyy paljon niin fysikaalisia kuin kemiallisia aurinkosuojia. Tässä yksi kätevimmistä löytämistäni, eli VT Essence Sun Pact


Tässä on INCIn mukaan sekä fysikaalinen, että kemiallinen suoja, ja aikamoinen liuta kaikenlaisia ihoa hoitavia aineksia, kuten glyseriiniä, rohtosammakonputkea (Centella asiatica), peptidejä, hyaluronihappoa,  lakritsinjuurta ja erilaisia kasvisuutteita. EDIT: Suojakerroin on SPF50/PA+++, eli hyvin korkea. Tämä tieto oli unohtua!


Pakkaus on mielestäni kätevä: voide levitetään vipan avulla kasvoille ohueksi kerrokseksi. 

Voiteessa on hiukan helmiäistä, mutta ei liikaa. Sillä saa meikkivoiteelle todella pehmeän ja hehkuvan alustan, ja jos sitä lisää meikkivoiteen päälle, se toimii korostustuotteena, joka ei mitenkään kiillä liikaa. Itse voidekaan ei ole liian rasvaista, eikä kuitenkaan jätä ihoa kiristeleväksi.

En ole törmännyt vastaaviin aiemmin. Minusta tämä oli oikein hyvä ostos!

5 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa helpolta tuotteelta! Mikähän suojakerroin tässä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsan, informaatio suojakertoimesta jäi pois, ja editoin sen nyt tekstiin! Se on siis Spf50 ja PA+++.

      On kyllä ihan älyttömän kätevä tuote, ja näyttää iholla hyvältä olematta liian kiiltelevä.

      Poista
  2. Givenchy:llä on vastaava, mutta aika hintava tuote. Se oli tosi hyvä, mutta harmikseni ei löytänyt mistään uutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko tätä: https://www.parfumdreams.de/GIVENCHY/Hautpflege/SKIN-PERFECTO/Compact-Cream/index_123133.aspx?affid=Google-PLA_DE&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw15eqBhBZEiwAbDomEk02Ty0AsHGjWb68A-vb-3ton0eK9jFGZ9VuK74oGtOLYGeviZzlPxoCUSIQAvD_BwE

      Siinä ei tosin ole aurinkosuojaa.

      Poista
    2. Olinkin väärässä, tuossa Givenchyn tuotteessa on SPF 30 PA++.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!