tiistai 17. lokakuuta 2023

Yönaamioseerumi

Harvoin - jos koskaan - on yönaamio näin "pitkässä liemessä" kuin tämä Numbuzin (tai Numbuz:n, kuten se joissain yhteyksissä kirjoitetaan) Deep Sleep Mask.


Tämä on tosiaan kirkas ja juokseva seerumi, joka tulee asianmukaisesti pipetillä varustetussa lasipullossa. 

Ostin tämän suurin epäilyksin, vaikka yleensä yövoiteen alle seerumia laitankin. Suuri yllätys oli, että tämä seerumi on niin hoitava, että se menee yksinäänkin, vaikka INCI-listasta saa rasvaa hakea.

Korealaiseen tapaan tässä on paljon ainesosia. Kuten mm. glyseriiniä, niasiiniamidia, kasvisuutteita (mm. chlorellalevää, antioksidanttista neem-kukkauutetta, murattikurpitsa-*, munakoiso-, pyhäbasilika-, aaloe-, punalevä- ja kurkumauutetta), hyaluronihappoa, pantenolia, lakritsiuutetta, ja adenosiinia. Viimeksimainitun pitäisi olla tehokas anti-aging ainesosa.

Tämä kyllä muistuttaa hyvin paljon niitä nesteitä, joilla kuitukangasnaamiot on kosteutettu! Tykkään, ja uusi pullokin on jo tulossa, sillä tämän kanssa mennään jo puolessavälissä.

Toistaiseksi en tältä brändiltä ole huonoa tuotetta kokeillut, mikä on hiukan yllättävää. Aiemmat Numbuzin-postaukset löytyvät täältä ja täältä

Brändiä myy mm. iHerb, josta paketti tuodaan ovelle ilman tulliselvittelyitä, koska tullimaksut ovat jo hinnoissa mukana, eli paketti tulee suoraan.

iHerbin sivuilta tämä seerumi löytyy hakusanoilla Numbuzin Deep Sleep Beauty Mask Serum, ja hintaa tällä on tällä hetkellä 21,56 euroa (tarjous, vaikka ei normaalihintakaan mielestäni ole mikään korkea). Huomaa pullon suuri 50 ml koko!!! EDIT: Nyt ovat näköjään kaikki brändin tuotteet siellä alennuksessa.

* Nyt en tiedä, tuliko ihan oikea käännös. Jossain sanottiin, että ivy gourd kääntyy suomeksi näin, mutta jos jollakin teistä on parempaa tietoa, niin oikaiskaa toki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!