sunnuntai 8. lokakuuta 2023

Kaksi kasvopalettia

Olen ollut viime viikolla koulutuksessa, joten kirjoittelu tänne on jäänyt hiukan kakkoseksi. Vielä kolme viikkoa tätä koulutuslystiä riittää, sitten taas paluu normaalielämään.

Mutta tarkastellaanpa tänään paria kasvomeikkipalettia.


Vasemmalla on MAC:in paletti, jossa kaikki sävyt ovat mattaisia. Tämä on suosikkini! Oikealla on hiukan erilainen kattaus sävyjä J.Cat Beautyn paletissa, jossa osa sävyistä on hiukan kimalteisia helmiäisiä.

MAC Studio Fix -paleteista tämä on se vaalein sävykombo (Light/Medium). Näillä sävyillä saa loihdittua kolmiulotteisuutta ja muotoa kasvoille, ja erityisesti tuolla vaaleimmalla saa upeat korostukset ihan ilman turhaa kiiltoa. Napit pölisevät hiukan, mikä näkyy kuvasta, mutta pigmenttiä riittää.



J.Cat Beauty Symphony Face Obsession -paletti sisältää siis myös mattasävyjen lisäksi helmiäissävyisen bronzerin ja kaksi highlighteriä. Taisin ostaa tämän iHerbistä, mutta brändiä myyvät monet nettikaupat, kuten mm. Lyko ja Absolute Cosmetics EU.


Pakkauksessa on neuvottu miten kutakin nappia käytetään. Aika selkeä esitys. Ylhäällä vasemmalla olevassa napissa on ns. tavallinen puuteri.



Ihan sinällään järkevä kokoelma sävyjä, mutta minun ei tule käytettyä mitään kovin kimaltelevaa, paitsi ehkä iltamenoissa, joita ei juurikaan ole 😄.

Jos tähän jotakin lisäisi, niin se ehkä olisi poskipunanappi, vai mitä?

6 kommenttia:

  1. Mulla on tuo MAC paletti ja se on kyllä tosi hyvä <3 koska kaikki on mattaisia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo MACin paletti on mun suosikkini, tulee luonnollista jälkeä!

      Poista
  2. Poskipunanappia tosiaan huutaa. Mulla on kasvopalettaja vaan Hourglassilta ja Smashboxilla on kans tosi hyvä, niissä on just poskipuna sävy ja highlighter. Smashboxissa on mattojakin, kun Hourglassilla kaikki vähän hehkuu. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita Hourglassin paletteja pitäisi päästä hypistelemään, mutta täällä ei Sephorallakaan ole niitä kokeiltavana. En halua ostaa sikaa säkissä, kun en pidä turhan kiiluvasta jäljestä naamalla.

      Smashboxin paletteihin pitänee hiukan tutustua tarkemmin, kiitos vinkistä!

      Poista
  3. Itsehän en osaisi tehdä näillä mitään, mutta oiskohan nää hyviä joululahjoja teineille, jotka osaa? MACin pigmenttisyyden tiesin entuudestaan, kun teinin harrastuksen lavameikkeihin piti löytää meikkejä, joissa oli riittävästi väriä ja pysyvyyttä. (Myöhemmin opin, että Grimasilla olisin päässyt paljon halvemmalla :D). Onko tuo J. Cat Beauty verrannollinen MACiin pigmentin / pysyvyyden osalta? -q

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Grimashan on kuulemma myös hyvä.

      Jos näitä postauksen paletteja vertaa, niin teini-ikäisille varmaan hankkisin tuon J.Catin paletin, kun siinä on ohjeet ja se on mielestäni nuorelle iholle sopivampi noine korostussävyineen. MAC on ehkä piirun verran pigmenttisempi, mutta eipä noilla niin paljoa eroa ole. NYXillä on kuulemma myös ihan hyvä ja suht' edullinen muotoilupaletti.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!