torstai 13. lokakuuta 2011

Hullu paiva


Stockalla taisi olla juuri Hullut Paivat (joista mina yleensa olen pyrkinyt pysymaan kaukana), mutta nain sai kylla todeta tiistaina, ettei tontilta juuri tarvinnut edes poistua todistaakseen jonkinlaista "hulluutta".

Paiva alkoi hyvin, kun nukuimme koiruuden kanssa aika myohaan. Postimies heratti kantamuksineen... Eika siina mitaan, mutta koska tassa taloyhtiossa uusitaan lukkoja samaan kuosiin, olivat seuraavaksi sitten lukkoliikkeen pojat rimputtamassa rikkinaista ovikelloa (joka pitaisi sekin putsata, koska se ei aina soi vaan nappi juuttuu sisaan). Uudet avaimet oli jaettu jo viime viikolla.

Laitoin valioven eteiseen kiinni ja pyysin poitsuja laittamaan oven kiinni hoidettuaan hommansa. 

Onneksi menin tarkistamaan heti, etta sopiiko saamani avain lukkoon. No ei tietty sopinut! Samalla ylemmassa kerroksesta tuli lenkilta palannut nuori nainen, jonka ongelma oli ihan sama kuin minulla. Joo, paivan lopussa sotku oli kylla selvitetty, ja olin onnellinen, etten sina paivana (tai yona) tullut silla viimeisella koneella klo 00.50 kotiin, ja huomannut asiaa sitten vasta.


Toinen paivan "kohokohta" oli yhtiokokous illalla. Se meni miltei kilpaa huutamiseksi, paapukarina mieshenkilo, joka alkoi arvostella ja ihmetella kevatyhtiokokouksessa JO PAATETTYJA asioita (han olisi kylla voinut silloin itsekin raahautua paikalle, tai ainakin ottaa selvaa jalkikateen siita, mita kokous silloin paatti  - eika alkaa huutaa siita jalkikateen).

Samainen henkilo huomautteli siita, ettei taloyhtio laita maksamattomia yhtiovastikkeita perintaan. Asunnonomistajat kun ainakin omistavat osan asunnostaan, eli eivat ole ihan PA.

KO. henkilo on itse niita, joilla on eniten naita maksuja rastissa.

Kaheleita on monenlaisia, ei voi muuta todeta.

Loppuhuomautuksena todettakoon, etta naihin rastissa oleviin vastikkeisiin ja niiden perintaan otetaan tiukempi linja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!