perjantai 13. tammikuuta 2012

Perjantai, 13. paiva

Tanaan on ollut todella kaamea ilma, ja paiva alkoikin todella hyvin kun tuuli oli tuivertanut kaamean kinoksen ulko-oven eteen, eika lumitoitakaan ole tehty. No paasimme me koiran kanssa vihdoin ulos, mutta senkin lyhyen ulkoilun kruunasi liukastuminen lumen peittamalla peilijaalla, ja nyt on sitten komea sinelma polvessa.

Sain sitten myos makkarin toisen verhon repsottamaan kiinnittimistaan huitaisemalla sita vahingossa peitolla. Uskomaton suoritus, mutta paatin, etten nyt ala kuitenkaan kiipeilemaan tuon ainoan jaljellaolevan tuolini paalle sita kiinnittelemaan.

Olen tassa istunut nena kiinni lapparin ruudussa jo muutaman paivan (projekti etenee!), ja paatinkin sitten joogailla hiukan kun ei lenkillekaan nay tuossa saassa kannattavan menna. Ja koska naita kasia ei voi kauheasti kuormittaa, niin ajattelin hiukan treenata jalkalihaksia. Vahan turhankin innokkaasti, silla nyt ne ovat niin kipeat, etta on hankalaa liikkua. Toisaalta on lohdullista tietaa, etta siella on lihaksia, jotka ilmoittivat olemassaolostaan kipeytymalla.

Huomenna olisi tosin syyta sitten kayda kaupassa, koiranruoka on loppu. Toivottavasti loydan autoni tuolta kinosten keskelta.


Olen myoskin talla viikolla muiden kiireiden ohella unohtanut autuaasti tuon selan punkteerauksen. Maanantaina yritin saada tiistaiksi aikaa terveyskeskukseen, ja olin ajatellut, etta samalla voisivat poistaa yhden luomen, joka on mielestani kasvanut.

No tamahan ei sitten mitenkaan kaynyt painsa, siis etta olisin edes saanut ajan seuraavalle paivalle, saatika etta noita toimenpiteita tehtaisiin samalla kertaa. Todella typeraa.

Loppukuun olenkin sitten mailla muilla vierahilla, joten pitaako tuon punkteerauksen nyt sitten hoitaa yksityisella? Vai voisiko onkologi hoitaa sen? No ainakin voi kysya.

Hoksasin muuten tanaan, etta ennenkuin lahden pitaa viela hoitaa tuo kaakeli- ja kalusteasia. Kylppari on suhteellisen helppo, mutta isannoitsijan ja vakuutusyhtion kanssa menee kadenvaantamiseksi. Eteisen lattia tuottaa kylla eniten paanvaivaa, siita kun on nyt parketti revitty pois, eika siihen muutenkaan ihan samanlaista vaahteraparkettia saa. Hmmm...

Lisaksi tanaan tuli miltei satasen sahkolasku. En todellakaan aio sellaista summaa maksaa, ne kuivurithan siella ovat sahkoa syoneet, enka mina ole edes asunnossa asunut puoleentoista kuukauteen.

Noh, maanantaina sitten selvittelemaan naita asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!