torstai 11. heinäkuuta 2019

Uusi kosmetiikkaboksi - Bless Box

Bongasin jostakin blogista itselleni uuden kosmetiikkaboxin, joka vielä toimitetaan Eurooppaan ilman välikäsiä. Yllärilaatikon nimi on Bless Box, ja se tulikin aika nopsaan.



Teemana tässä boxissa oli Summer Breeze.
Olipa aika muhkea boxi, jossa oli paljon tavaraa. Jokaisen sisällön luvataan olevan arvoltaan ainakin 125 USD. Itse boxi maksaa 27 USD + postit.
Tässä rykelmässä on vasemmalla Midflower Biocellulose Peel Mask, jossa on 100% Rosa Damascenan kukkavettä. Vaaleanpunainen pussukka sisältää korealaisen Soon Skincaren Hydrating Watermelon Lip Maskin. Sen alla on LA Fresh -meikinpoistoliina (yksittäispakattu, e-vitamiinipitoinen) ja oikealla 2 pussia Humi Raw Beauty Green Superfood -jauhetta, jossa on tahitilaista vaniljaa ja marjajauhetta.

Yu-Be -merkkisiin japanilaistuotteisiin olen jossain tutstunutkin. Niitä taisi saada Sveitsistä. Laatikossa oli täysikokoinen, superkosteuttava voidetuubi ja pieni matkakoko käsilaukkuun. Muistaakseni tämä on ollut aika hyvä voide.

Vasemmalla Kiss NY Pro Touch Setting Powder, joka lupaa läpikuuultavuudellaan antaa matan ihon. Oikeastaan hyvä, että puuteri tuli koska unohdin oman irtoputerini kotiin. Sen yläpuolella on pieni tuubillinen Hanalei-merkkistä huulihoidetta, joka on  kauniin malvansävyinen (Mauve Pink), Keskellä on Vichyn Hyaluronic Acid Gel Face Moisurizer, jossa on siis vichylle tyypillistä mineraalista vettä ja hyaluronihappoa. Ylhäällä oikealla on TrèStiquen huulipuna ja sen alla Appeal Cosmeticsin Gel Eyeliner sävyä Desert Taupe. Hups, luulin ihan huultenrajauskynäksi... Sen alla on Phyton hiusöljy, täysikokoinen pullo.
Tässä vielä ylhäältä alas: Appeal Cosmeticsin Gel Eyeliner, Hanalein huulivoide ja alhalla TrèStiquen huulipuna.
Tässä vielä nuo värikosmetiikkatuotteet ja Strawesome-merkkinen lasinen pilli, jolla kelpaa ryystää kesäjuomia. Pilli on käsintehty, kylmän ja kuuman kestävä ja sillä on elinikäinen takuu (?!!!)
Vasemmalla Kérastase Aura Botanica Lait de Soie, eli jonkinlainen maitomainen, hoitava muotoilutuote, joka sisältää mm. arganöljyä. Ei sisällä silikoneja. Ylhäällä taas edellä esitelty lasipilli. Vaalea tuubi on MB Meaningful Beauty (by Cindy Crawford) Environmentan Protecting Moisturizer, Spf 30. Mustassa tuubissa on Evioskin-merkkinen Rejuvenating-kasvonaamio, joka sisältää mm. kannabiksensiemenöljyä. Ruskea laatikko oikealla sisältää Luseta Beauty -merkkisen matkakokoisen shampoon ja hoitoaineen.

Huh, mikä tavaramäärä! Mitäs sanotte? Omasi voit tilata täältä.

11 kommenttia:

  1. Innostuin eka ,mutta luin boxista muiden kommentteja niin innostus lopahti.Ja toihan ylittää sen maagisen 22 euron rajankin.Tuolta tulee kyllä jänniä tuotteita!Lasipilli:) elinikäisellä takuulla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No postikulu ei muistaakseni tässä ollut paljoakaan, joten siksi lähinnä tilasin, koska kuten tiedämme, esim. Shipito lisää rahankulua aika lailla, ja tässä ei sellaista välikättä tarvita.

      Poista
    2. Täällä Irlannissa on muuten tulliraja alempi kuin Suomessa, mutta silti tuo tuli postissa kivasti kotiin ilman tullaamista.

      Poista
    3. Totta,että ilman shipiton väliintuloa postarit heillä halvemmat,mutta mua harmittais jos jäisi tulliin.Kun USA sta tulleet paketit kyllä jää helposti eikä niille voi valehdellakaan:/ mutta kiva kun esittelit boxin.Pistän mietintämyssyyn:)

      Poista
    4. Meneehän Alluren boxin maksukin yli 22 EUR. Postikuluthan lasketaan siihen mukaan ja kaikelle 24% ALV:ia. Tulee pienellä päässälaskulla yli 6 euroa maksettavaa, eikös se maksuun menevän tullin raja ole edelleen 5 euroa?

      Poista
    5. Ei se noin mene.Vaan jos tavara maksaa yli 22 euroa niin otetaan myös postimaksut mukaan summaan.
      Kyllä se on 22 euroa se raja siis ALV ista kyse.
      Siis tuosta 22 eurosta varmasti tulee juuri tuo noin 5 euroa maksettavaa vai mitä nyt tarkoitat? Mutta postikuluja ei pienemmän kuin 22 euron summasta lasketa mukaan ,joten Alluresta ei ALVia mene.
      Lopetin tosin Alluren ja vaihdoin toiseen boxiin.

      Poista
    6. Mielummin tilaan vaan boxeja ,joiden arvo on alle 22 euroa. Kuulemma seki kumotaan kohta,että alkaa menee ALV ia ihan kaikesta yli 0 euroa maksavasta vai miten sen nyt ilmaisi;) Tai siihen pyritään mahdollisimman pian,mutta postilla ei ole työvoimaa tarpeeksi hoitamaan kaikkien parin euron knickandknack kiinapakettien ALVittamista.
      Mutta siihen tähdätään ja oikeastaan ihan hyvä asia,niin ehkä ihmiset suosivat enemmän suomalaisia kauppoja sen jälkeen.Kyllä sitä pitää ajatella niin vaikka olenkin aina alhaisten hintojen perässä.

      Poista
  2. Mitenköhän tuollainen lasipilli pestään? Ei kai sillä ole tarkoitus ryystää pirtelöitä ja ties mitä muuta pesemättä sitä kunnolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa. Laskemalla kuumaa vettä hanasta sen läpi? Konepesun se ainakin kestää.

      Poista
    2. Joidenkin pillien mukana tulee sellainen harja mukana, kuin pulloharja, mutta kapeampi :) Itse ostin Prismasta alle viidellä eurolla neljä pilliä ja niiden mukana tuli harja, jolla ne voi pestä. Nuo oli House merkin ja ovat ruostumatonta terästä.

      Poista
    3. Ai kun hyvä, varsinkin nyt, kun muovipillit ovat pannassa! Pesu sujunee kaiketi myös askarteluliikkeistä saatavilla piippurasseilla.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!