perjantai 29. marraskuuta 2019

NIOD FECC

Nyt kun vielä lauantaihin saakka voidaan nauttia Deciemin 23% alennuksesta, täytyy hiukan kehaista erästä silmänympärystuotetta. Alennus loppunee "Amerikan aikaa", joten suomalaisittain voinee tilausta tehdä vielä sunnuntainkin puoella.


Sisarbrändi The Ordinaryn silmien ympärille tarkoitettu Caffeine Solution 5% + EGCG ei minun silmänympäryksilläni vielä räjäyttänyt pankkia, mutta tämä sen kyllä teki.

Mitä sitten otsikon kirjainyhdistelmä tarkoittaa? NIOD on Non-Invasive Options in Dermal Science, eli noninvasiivinen vaihtoehto iholle. FECC taas on Fractioned Eye Contour Concentrate.

Pähkinänkuoressa sanoen aine sisältää mm. peptidejä, hyaluronihapon esiasteita, antioksidantteja ja tietyntyyppistä hyaluronihappoa.

Kuten niin monet merkin tuotteet, tämäkin on juoksevaa ja pipettipullossa. Neste on kalpean kullankeltaista ja levittyy hyvin. Minkäänlaista tuoksua ei siinä tunnu olevan.

Yksi pullollinen on jo käytetty, ja seuraavaa olen ostamassa. Silmänympärykset ovat tämän kanssa olleet aika hyvin kosteutetut, tosin voidetta tämä seerumi kaipaa ylleen myös, sillä se ei ole rasvaista.

Tuote on mm. silikoniton, eläintestaamaton ja vegaaninen, ja saa minulta vahvan suosituksen, korkeahkosta hinnastaan huolimatta. On se riittoisaakin, toki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!