tiistai 5. marraskuuta 2019

The Inkey List

The Ordinaryn vanavedessä markkinoille on tullut muitakin tehoaineisiin keskittyviä edullisia tuotemerkkejä, kuten The Inkey List. Tarkastellaanpa muutamaa kiinnostavaa tuotetta, jotka olen ajatellut hankkia Bootsilta kokeiluun.


Hepta-Peptide on seerumi, joka sisältää patentoidun peptidisarjan, joka auttaa ihoa uusiutumaan ja auttaa häivyttämään juonteita. Ihon virheet häivyttyvät soft-fokus -tekniikalla ja iho uudistuu ja juonteet korjautuvat sen sisältämän seitsemän peptidin avulla. Käyttö: Aamuin illoin herneen kokonen määrä kasvoille ja kaulalle. Toimii erinomaisena meikinpohjustajana.


Multibiotic on kevyt voide, joka sisältää probiootteja tasapainottamaan ihoa ja sen pH-arvoa. Se sopii kaikille ihotyypeille ja tasapainottaa ihon öljyisyyttä ja vahvistaa ihon omaa suojakerrosta ja hillitsee ihon ärtyneisyyttä. Voide sisältää myös mm. glyseriiniä ja kauraöljyä.

Polyglutamic Acid, eli polyglutamiinihappo sitoo neljä kertaa enemmän kosteutta kuin hyaluronihappo, joten tämä geelimäinen tuote on todellinen ihon tehokosteuttaja, joka siloittaa juonteita ja ryppyjä sekä tasoittaa ihon sävyä. Sopii myös meikin alle.


Snow Mushroom Moisturiser on geelimäinen ihoa rauhoittava, viilentävä ja ihon ärtyneisyyttä ja punaisuutta poistava kosteusvoide, joka sopii erityisesti herkälle ja ärtyneelle iholle. Viilentävä vaikutus tulee eniten esille, jos tuote on säilytetty jääkaapissa. Se sisältää mm. glyseriiniä, tremella fuciformis -uutetta (snow mushroon, valkohytykkä, jonka sisältämät polysakkaridit sitovat erinomaisesti kosteutta ja jolla on antioksidanttisia vaikutuksia). Myös sen sisältämällä madecassosidella (rohtosammakonputki) on antioksidanttisia ominaisuuksia.

The Inkey Listillä on toki muitskain mielenkiintoisia tuotteita, mutta nämä nyt poimin tälle listalle. Tätä edullista sarjaa voi tilata esimerkiksi Cult Beautysta tai Asos.com'ista.

Kuvat :Boots.ie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!