sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Huultenrajauskynäkatsaus

Käytän harvemmin huulipunaa, mutta huulet rajaan aina mahdollisimman luonnollisen sävyisellä huultenrajauskynällä, ja kun rajauksen häivyttää hyvin, se käy hyvin huulimeikistä, eikä kaipaa mitään lisää. Juhliin puuteroin tämän rajauksen ja piirrän sen vielä uudelleen puuteroinnin jälkeen, ja väritän huulet ennen huulipunaa rajauskynällä. Näin saan huulimeikin pysymään hyvänä koko illan.Kaikkien aikojen paras huultenrajauskynä on joskus löytynyt Lumenelta. Alkujaan sävy oli nimeltää Vanamo, sittemmin samantapainen sävy löytyi numerolla 6. Se on tässä ylemmässä kuvassa oikealla ja alemmassa kuvassa "kalibrointisävynä" alla (Lumene 6). Valitettavasti menivät vaan lopettamaan sen valmistuksen.

Tarkastellaanpa kyniä vasemmalta alkaen:

Vasemmalla on Bourjois-merkkinen kynä sävyä 01 Nude Wave. Tämä on todellinen löytö, levittyy ihanasti ja pysyy hyvin, sävykin on todella hyvä!

Toinen vasemmalta on Maybellinen Colorsensational-automaattikynä sävyä Almond Rose. Tämä on yksi suosikeistani, hyvä pigmentti ja pysyvyys, levittyy kauniisti.

Sen vieressä on Maybellinen Colorsensational -kynä sävyä 630 Velvet Beige. Hyvä levittyvyys ja pysyykin aika hyvin. Sävykin on ihan hyvä, joskin selkeästi rusehtavampi kuin muut.

Neljäntenä vasemmalta on Cotyn Miss Sporty sävy 005. Selkeästi punaisempi kuin muut, hyvä pysyvyys.

Sen vieressä oikealla on It Cosmeticsin autimaattikynä sävyä Blushing Nude. Sävy on OK, pysyvyys huono, väri pyyhkiytyy pois helposti.

Käytätkö sinä huultenrajauskyniä normaalisti meikatessasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!