tiistai 31. joulukuuta 2019

Hyvää Uutta Vuotta 2020!


Vuosi 2019 on ollut aika raskas. Se alkoi uutisilla hyvän ystäväni äkillisestä kuolemasta, ja jatkui ihan yhtä lailla huonoilla uutisilla oman syöpäni paranemattomuudesta, koska selkärangassa olevia kasvaimia ei muutaman viikon sädehoito parantanut. Kipulääkkeillä siis mennään - toistaiseksi. Saikuteltuakin tuli ihan tarpeeksi.

Suuri muutos oli myös uusi työ "maassa, jossa ei mikään toimi". Onhan se ainakin Sveitsiin verrattuna iso ero.

Muutoin elämä soljuu tavanomaisissa uomissaan kolmen kodin välillä, mieskään ei ole vaihtunut 😄. Mitä sitä yhtä hyvää mihinkään vaihtamaankaan. Hyviä ystäviä voi myös kiittää vuoden sujumisesta ja kaikesta tuesta.

Positiivinen juttu oli myös noiden Kanadan-sukulaisten löytyminen viime viikolla. DNA-testin valmistumiseen menee vielä noin kuukausi joten sieltäkin voi tulla yllätyksiä.

Miten meni sinun vuotesi 2019?

6 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta ja vuosikymmentä, jätetään taakse kaikki ikävyydet ja tepastellaan kohti parempia aikoja! T. Eeva E, ps. Hauska juttu tuo DNA-analyysisi, odotan innolla jatkoa! Itse olen teettänyt vain yhden terveystestin. Siinä ilmeni mm ettei minusta kovin helpolla tule kestävyysurheilijaa. Se olen kyllä ihan itsekin huomannut!

    VastaaPoista
  2. Kaikkea hyvää sinulle tulevaan vuoteen!

    VastaaPoista
  3. Onnellista ja parempaa uutta vuotta!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!