sunnuntai 29. joulukuuta 2019

La Roche-Posay Silicium

Olen täällä aiemmin valittanutkin hauraita ja helposti liuskoittuvia kynsiäni, joskin parannusta on ollut havaittavissa, kun rasvailen niitä (lue lisää täältä), siis nimenomaan myös kynsiä kynsinauhojen ja käsien ihon lisäksi. Kannattaa myös pitää lakkavapaita päiviä, mikä tuottaa itselleni ongelmia, koska haluan kynsieni näyttävän huolitelluilta.

Onhan toki hauraita kynsiä vahvistavia lakkoja, kuten Nailtiques. Olen lähinnä ostanut näitä eBayn puolalaisilta myyjiltä, joilla ovat hinnat ja postimaksut olleet kohtuullisia ja toimitus nopeaa.

Nyt sitten osui silmiini Yliopiston apteekin verkkokauppaan tullut La Roche-Posayn valkikoimien laajennus, joka kohdistui värikosmetiikkaan. Valikoimista löytyi myös kynsiä vahvistavia kynsilakkoja.


Yliopiston apteekin sivuilla sanotaan siitä seuraavaa:

"Hauraita ja herkkiä kynsiä vahvistava ja suojaava kynsilakka ihanissa sävyissä. La Roche-Posay Silicium kynsilakka suojaa UV-säteiltä ja sen sisältämä Silicium-ainesosa vahvistaa kynsiä. Piidioksidi on luonnollinen kynsiä vahvistava ainesosa, joka auttaa vahvistamaan kynsien keratiinirakennetta. Kynsiä vahvistava vaikutus on säilyy pitkään, sillä kynsien piidioksiditason on todistettu olevan korkea vielä kynsilakan poistamisenkin jälkeen. Pitkään siistinä pysyvä koostumus antaa pitkäkestoisen värin ja kiillon kynsiisi. Hajusteeton, hypoallergeeninen. Saatavana 10 sävyä ja päällyslakka."

Ostin kuvassa näkyvän Mauve Nacre -sävyn, joka on helmiäinen nudehtava kalpean malvansävyinen väri. Kaunis kynsissä. Sävyn numero on 14.

Arvio: Kestäähän se aika hyvin verrattuna moniin muihin lakkoihin. Nyt olen joutunut lakkaamaan kynteni uudelleen noin vajaan viikon väliajoin, mikä on ihan OK, tosin olen arvioinut, että kynnet tarvitsisivat kosteusvoidetta useammin, mutta näillä on nyt menty. Pientä paranemista liuskoittumisessa on ollut havaittavissa, joten ihan susiostos tämä lakka ei ole ollut. Mitä tulee UV-suojaan, pigmentti auttaa aina. Jos värittömässäkin lakassa on UV-suoja, niin aina parempi. En muuten ikinä ole tullut ajatelleeksi, että kynnetkin tarvitsevat UV-suojan. Oletko sinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!