sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Alennusmyynti

Nyt olisi Yliopiston apteekissa kaikki kosmetiikka -25% huomiseen maanantaihin klo 11 saakka. Tässä muutama tärppi.


La Roche-Posay on aika takuuvarma merkki. Tiesitkö, että sarjassa on myös värikosmetiikkaa ja jopa kynsilakkoja? Etenkin kynsilakat kuulostavat todella mielenkiintoisilta, sillä ne sisältävät kynsiä vahvistavaa piioksidia, ja tällä on pitkäaikainen, kynnen keratiinia vahvistava vaikutus. Suorastaan innostuin. Vielä täytyy myöskin kehua saman merkin Anthelios-auringonsuojavoidetta, sitä sävytettyä versiota, joka käy hyvin meikkivoiteen asemesta kesällä, ja miksipä ei muulloinkin.

Ostin taannoin merkin Hyalu B5 -silmänympärysvoiteen ja olen aika tykästynyt siihen. Se kosteuttaa hyvin, ja sisältää valoa heijastavia pigmenttejä. Nimensä mukaisesti siinä on myös runsaasti hyaluronihappoa ja B5-vitamiinia.


Tämä Vichyn Aqualia Thermal -seerumi on ollut todella positiivinen yllätys pintakuivalle iholleni. Se sisältää mannoosia, glyseriiniä ja hyaluronihappoa, ja voisin väittää sieä parhaiten kosteuttavaksi seerumiksi, mitä ikinä olen kokeillut. Koostumukseltaan se on kevyen geelimäinen, ja uppoaa ihooon hyvin.


Jos olet joskus etsinyt hyvää deodoranttia, joka ei ärsytä ihoa, niin tässä sellainen. Bats on vanha merkki, jonka jossakin vaiheessa jo unohdin, mutta nyt ostin uudelleen ja edelleen hyväksi havaitsin, ei petä. Versioita on useita, ja tämä on vielä tuoksutonkin.

Yliopiston apteekin alennuksen saat koodilla JOULU. Etu ei koske joulupakkauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!