tiistai 10. joulukuuta 2019

Aldin joulunajan kosmetiikkatarjonta

Minä olen sitten niin innostunut tästä kauppaketjusta. Joka käyntikerta on yllätys. Katsotaanpa, mitä sieltä nyt löytyy. Eikä tässä edes ole vielä kaikki tarjonta...
Tämä hemmottelukori olisi aivan ihana! Se sisältää kynttilän, kosmetiikkatuotteita, proseccopullollisen ja suklaatryffeleitä.Ihana idea pakata koriin kosmetiikan mukana syötävää ja juotavaa. Mitä tulee kosmetiikkaan, mukana on hot cloth -putsari liinan kanssa, kasvovesi ja kasvovoide. Kaikki Lacura-merkkisiä.


Näitä liinaputsareita saa myös koko sarjan samassa pakkauksessa, jos haluaa kaikki erikseen kokeilla. Pakkauksessa olevat putsarit ovat Original, Rose, Pink Clay ja Vitamin C -putsarit. Oikein hyviä ovat mielestäni, olen kokeillut tuota C-vitamiinipitoista ja pinkki savi -versiota.


Tämä Lacuran kasvovesi on suunniteltu nimenomaan noitten edellisten putsarien jälkeen käytettäväksi. Se sisältää aloe veraa ja E-vitamiinia.Jo Malone -dupeja. Mielenkiintoinen tuoksupakkaus, jossa on minituoksuja. Pakkaus sisältää seuraavat tuoksut:
 • 1 x Mandarin Muse 15ml
 • 1 x Blackberry 15ml
 • 1 x Velvety Rose 15ml
 • 1 x Lime and Basil 15ml
 • 1 x Peony 15ml

Samaten hyvin Jo Malonemaisia käsivoiteita löytyy. Pakkauksessa on kolme eri tuoksua:
 • 1 x 30ml Velvety Rose hand cream
 • 1 x 30ml Pomegranate hand cream
 • 1 x 30ml Peony hand cream
Entäs nämä? Too Facedilla on ollut joulutuotteina tällaisia kuusenkoristeina myytäviä minituotteita. Lacuran valikoimissa näissä on valittavana silmänrajausväri, ripsiväri ja huulikiilto.

Ihan kuin Dependin kynsilakkoja. Merkki on kuitenkin taas Aldin oma.Nestemäisiä highlightereitä ja peitevärejä. Jälkimmäiset ovat ainakin ilmeisen hyviä, koska ne häviävät heti, kun ne ovat myymälään saapuneet. En ole siis onnistunut saamaan sellaista vielä koskaan käsiini.


Aldi myy myös kauneudenhoitoon liittyviä laitteita. Tässä vehje, joka toimii LED-valon avulla ja siloittaa ryppyjä sekä tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä. Toimii ohessa tulevan hyaluronihappogeelin kanssa. Kiinnostaisi kokeilla.Puhdistusharja ja erilaisia päitä siihen. Mikäs olikaan se harja, jota tämä muistuttaa?


Elizabeth Arden -dupe.

Kivoja sivellinsettejä, tässä vain yksi esimerkki.


Aldissa on todella paljon sisustusjuttuja, tekstiilejä ja jopa huonekaluja. Nämä kynttilät ovat Jo Malone - ja Yankee Candle -dupeja.Aldin Scentcerity vai The White Companyn kynttilät yllä? 

Vielä ehtii huomenna muuten osallistua arvontaan edellisessä Aldi-postauksessa.

Kuvat: Aldi

2 kommenttia:

 1. Tuo LED-valolaite kuulostaa kiinnostavalta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, niitä ei vaan ollut tuolla Frascatin Aldissa, tai sitten vaan olin sokea hypistellessäni kaikkea ihanaa kosmetiikkaa :D

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!