torstai 12. joulukuuta 2019

Marks & Spencer Christmas Advent Calendar : Luukut 6-10

Hieman tulevat jälkijunassa nämä luukkujen paljastukset Instagramiin nähden, mutta parempi myöhään, kun ei silloinkaan. Katsotaanpa, mitä taas löytyi.


Kuudennesta luukusta paljastui Philip Kingsleyn Body Building Weightless -shampoo. Ei sillä, että tuuheuttavaa ja volymisoivaa shampoota tarvitsisin, mutta onhan sitäkin varmaan mukava testata. Toimii myös lentäville haituville, joten kiva kokeilla. Paksut hiukset myös lätistyvät helposti, joten tämän pitäisi auttaa siihenkin.


Seitsemännessä luukussa oli Nails.inc'in kynsilakka. kaunis pronssinen sävy, joka hehkuu helmiäistä. Nämä ovat suhteellisen kestäviä lakkoja, mistä plussaa. Sävyn nimi on Weekend Millionaire.


Kahdeksannesta luukusta löytyi tuubillinen Formula Absolute Ultimate Sleep -voidetta. Tätä merkkiä tuli jo aiemminkin, ja hyväksi sekin havaittiin, lienee M&S.n eksklusiivinen brändi? Tämäkin sisältää paljon ihoa kosteuttavia ja kunnostavia aineita, joten ei huono ollenkaan. Runsas matkakoko.


Yhdeksännessä luukussa oli Autograph-merkkinen kajal. Musta sävyltään ja vaikuttaa hyvältä sekin. En ole hoksannutkaan, että tällä vaatemerkillä on kosmetiikkaakin.

Kymppiluukussa oli Nuxen Créme Prodigieuse Boost Multi-Correction Cream Gel. Mielenkiintoista... Tämä on geelivoide normaalille ja sekaiholle. Tuote korjaa ihoa sisältämiensä antioksidanttien (jasmiini- ja kehäkukka) ja hyaluronihapon voimalla ja toimii täten mm. stressiä, ihon uuvahtamista ja saasteita vastaa. Patenttikin on vetämässä nettiselosteen mukan (josku solisi kiva, kun kertoisivat, että mitä aiotaan patentoida...vaihtoehtoja kun on).

Hyvältä ja käyttökelpoiselta geelivoide kuitenkin vaikuttaa, ei voi muuta sanoa.

Mitä mieltä olette edelleen joulukalenteristani?

2 kommenttia:

  1. Tulin taas vierailulle🥰Mukavaa lauantai-iltaa sinulle. Luulen tietäväni aika paljon kosmetiikasta mutta niin vain tuossakin oli minulle uusia tuotteita...

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vaan vierailulle ja mukavaa lauantaina!

    M&S:n tuotteitahan voi tilata Suomeenkin, ja muistelisin, että Suomessa on "brick-and-mortar" - kauppakin, olisiko ollut Helsingissä Sokoksen yhteydessä, vai muistanko väärin?

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!