tiistai 3. joulukuuta 2019

Taste of Dublin

Kävin viikonloppuna Taste of Dublin -messuilla, jotka järjestettiin Royal Dublin Societylla (RDS) täällä Ballsbridgessa. Olin ostanut miltei seitsemän kympin arvoisen VIP-lipun, joka osoittautui todelliseksi rip-offiksi. Saihan sillä tietty sisäänpääsyn, narikan ja pääsyn loungeen, jossa sai lasillisen shampanjaa ja maksulliset maisteluruoat tilattua tarjoilijan kautta. Ahdastahan siellä oli ja kun takamuksensa tuolista nosti, paikkansa menetti heti, jos vaikka vain kävi hakemassa tiskiltä uuden drinksun.

RDS.

Joulukamaakin oli tarjolla

Koreaalainen BBQ-kulho: Bulgogi-nautaa, Gochujang-possua, kimchiä, riisiä, soijakypsytetty muna (liian raaka minun makuuni), pavunituja, daikonia ja edamamea. Oli herkullista ja jopa riisikin oli ekstahyvää. Liha oli paperinohutta, mutta mehukasta.

Toinen herkku, eli savustettua parsakaalta ja punakaalisosetta, plus vuohenjuustoa ja muutama riisikeksi.Macaroneja....kaikki maailman maut!


Näiden pikarien päälle sulaa suklaata, nam!

Viiniesittelyssä Espanja ja maistiaisia.

Hauskoja yrtinkasvatuslavoja, tai voisiko minikasvihuoneiksi jopa kutsua.

Esittelyssä irlantilainen viinitila, jossa ei käytetä rypäleitä. Ostin maistelun jälkeen pullon vadelmaviiniäRanskalaista juustoa ja siivu mitä mainiointa ranskalaista keittokinkkua. Olisin heti ostanut, mutta kun sitä ei ollut myynnissä-2 kommenttia:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!