lauantai 11. tammikuuta 2020

Oliko se kaikkien kehujen arvoinen?

Skincityllä oli tämä Juice Beautyn seerumimeikkivoide tarjouksessa kolmella kympillä, joten sävyvalikoiman suppeudesta huolimatta ajattelin ostaa sen, koska olen lukenut siitä niin paljon ylistäviä arvioita.


Sävy 05 Buff oli ainoa, joka oli tarjolla, ja se oli valitettavasti minun kasvoilleni ihan liian vaalea. Käyttöön tämä sävy kuitenkin luultavasti jää, sekoitettuna tummemman meikkivoiteen kanssa. Temptalian Foundation Matrixin mukaan Medium Tan olisi iholleni suositeltavin.

Tarkastellaanpa nyt kuitenkin tätä voidetta sellaisenaan. Tai seerumihan se on... Ja seerumiksi tämän tekee erittäin juokseva rakenne ja hoitavuus, sillä se sisältää antioksidanttista, resveratrolipitoista greipinsiemenuutetta sekä C- ja E-vitamiinia, hedelmien kantasoluja (viimeksimainittujen tehosta en ole ihan varma, mutta hienoltahan se kuulostaa) sekä kosteuttavaa kookosta.

Pigmenttiä on paljon ja peittävyys onkin hyvä, ja tuote on kerrostettavissa ohuen koostumuksensa ansiosta. Pigmentit ovat kasvipohjaisia. Voisi kuvitella tässä olevan silikoneja, vaan eipä ole! Uskomattoman ohutta, ja silti peittävää, tekee kaunista jälkeä!Kuva ranteen sisäpuolelta, ja iho hiukan "kananlihalla".

Arvelen, että sienellä levitettynä tällä saisi todella luonnollisen ihon (tosin se onnistuu kyllä ihan sorminkin), ja alankin harkita tuon oman sävyni hankkimista.

Tuote on formuloitu ilman petrokemian tuotteita, parabeeneja, propyleeni- tai butyleeniglykolia, ftalaatteja, natriumlauryylisulfaatteja, hyönteismyrkkyjä, synteettisiä väriaineita ja tuoksuja ja on eläinkokeeton.

Kiinnostuitko? Ja vastauksena omaan kysymykseeni: Kyllä, se on kaikkien kehujen arvoinen!

Suomessa tätä myy mm. Stockmann.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen luonnonkosmetiikan meikkivoide, jos peittää hyvin ja näyttää luonnolliselta. Ehkä noin puolitoista vuotta sitten etsin itselle luonnonkosmetiikan meikkivoidetta, mutta petyin ainakin neljään. Ei ollut tämän ikäiselle tarpeeksi peittävää, pigmenttistä, ja monet kiilsi liikaa kasvoilla. Moni muukin on tästä asiasta purnannut. Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä todellakin on erinomainen! Toinen aivan loistava on Nui-merkkinen meikkivoide, jota myy ainakin Biodelly (tästäkin olen muistaakseni postaillut). Olen testaillut aika mont aluonnonkosmetiikan meikkivoidetta, ja täytyy myöntää, että useimmiten on tullut pettymyksiä vastaan. Kivaa viikonloppua vaan sinnekin!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!