keskiviikko 22. tammikuuta 2020

Tukka hyvin, kaikki hyvin?

Jos edelleen pysytään hiustuotteissa, joulukalenterista saatu Avedan Damage Remedy Daily Hair Repair oli aluksi niin plääh-osastoa, kun vaan olla voi. Kirjoittelin siitä täällä kalenterin yhteydessä.
Kuva kaapattu Lookfantasticin sivulta.

En olisi voinut olla vääremmässä tässä ensireaktiossani. Tosin täytyy myöntää, että tämän lisäksi käytän muutaman tipan Moroccanoilia hiusteni latvoissa...

Mutta: Tämä voide toimii hiusten latvoissa myös muotoilutuotteena, ja lieneekin niitä parhaita kokeilemiani! Käytän suoristusrautaa (tai kiharrinta, vaihtelevasti) ja halian taivuttaa nimenomaan hiusteni latvat pois hapsottamasta (kuten tuossa kuvassa oikeassa kolumnissa). Siinä mielessä tällä saa aikaan todella kestävän taivutuksen latvoihin.

Jos ja kun hiusten pesuväli on viikko, kiharat pysyvät hyvin koko viikon, kunhan hiuksen laittaa yöksi Invisibobblella sykeröksi pään päälle. Kampauksen kohotukseen käytän Kristin Essiä tai Eleven Australiaa.

Koskaan ei ole pitkien hiusten huoltaminen ollut näin helppoa! Enää ei ole tarvinnut joka aamuista kiharrussessiota, ja kun koko komeuden ylle sadesäällä suihkauttaa kevyesti kosteussuojasuihketta (Joico tai Lee Stafford), hiukset pysyvät huolettoman kauniina koko päivän viikon!

Tätä hoitoainetta myyät mm. Marks & Spencer ja Lookfantastic.

4 kommenttia:

 1. Sinulla on kauniit hiukset ja mikä ihana väri. Minulla on lyhyet, ja pitää käydä niitä liian usein leikkauttamassa. Tympii, koska en tykkää käydä kampaamossa. Ihmevoide tuo, minkä esittelit. Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lyhyt tukka on kyllä tosiaan siitä hankala, että sitä pitää olla kaiken aikaa "huollattamassa" kampaajalla.

   Aika harvinaista, että joku sanoo, ettei tykkää käydä kampaajalla! En muuten tykkää minäkään. Pääsääntöisesti kai naiset pitävät kampaamokäyntejä "itsensä hemmotteluna".

   Mukavaa keskiviikkoa vaan sinullekin!

   Poista
 2. Moroccan Oil latvakäytössä myös minulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä öljy, vaikka minulla kestikin pari vuotta päästä "sinuiksi" sen kanssa.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!