keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Kristin Ess

Kristin Ess lienee suomalaisille hiukan tuntemattomampi nimi hiustuotemarkkinoilla. Tässä ko. henkilöstä hiukan lisää. Satuin lukemaan jostakin merkin Beach Wave Spraysta, joka ei todellakaan le mikään tavallinen, hiukset korpuksi tekevä suolasuihke. Eikä itse asiassa myöskään mikään suolasuihke. Eikä se tee hiuksiakan mataksi, päinvastoin.Tuntui kyllä aika kummalliselta tuotteelta, varsinkin kun käyttö oli muotoilun jälkeen ja kuiviin hiuksiin. Kiinnostuin sen verran että ostin sen sitten, varsinkin, kun hiuksia tuuheuttava Eleven Australian tuote alkoi olla loppusuoralla.

Pesin sitten hiukset ja kuivasin ne, sekä laitoin ne sykerölle pään päälle. Illemmalla nukkumaanmennessä juolahti sitten mieleeni tämä spraypullo. En kuitenkaan ollut laittanut hiuksiani mitenkään, joten päätin vain suihkia sitä ympäri päätä. Hiukset siis olivat edelleenkin sykerölle kierretyt.

Aamulla olin hiukan hämmästynyt; hiukset olivat tyvestään kohotetut (minulla on siis paksu ja raskas tukka, joka on helposti veltto ja päätä myöden) ja sykeröllä yön ollessaan myös kiertyneet vienoille kiehkuroille. Normaalisti olisin vetänyt aamulla suortuvat joko kihartimella tai suoristusraudalla, mutta nyt ei tarvinnut. Eikä hius ole tahmeaa, kuten monasti muotoilutuotteiden jäljiltä on!

Jos heräsi hinku, tätä voi tilata esim. saksalaisesta nettikaupasta nimeltä NICHE-BEAUTY.COM.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!