lauantai 14. syyskuuta 2019

Bioeffect

Tässä taas seerumi, josta en ostaessani oikein osannut ajatella yhtään mitään. Piti kuitenkin kokeilla. EGF (Epidermal Growth Factor) kuulostaa niin hienolta, mutta kyse on siis peptidistä ja peptidien vaikutusten arvellaan olevan positiivisia ihonhoidossa. Lue lisää täältä, 5.4.


Yhden pullon käytettyäni en mitenkään ole kirkunut innosta. Oikeastaan minulla on usko siihen, että seerumin sisältämä glyseriini on se aine, joka oikeasti vaikuttaa (lue lisää täältä). Jos lopetat käytön, se takuulla näkyy naamastasi. Mainostettua peptidiä siinä ei ole paljoa, kun INCI-listaa katselee. Uskon glyseriinin olevan se taikasana (lue lisää täältä).  Saman asian ajaa aiemmin esittelemäni Vichyn seerumi, joka on hinnaltaan paljon edullisempi ja lukeutuu tämänhetkisten suosikkieni joukkoon.

Itse seerumi vaikuttaa iholla jopa öljyiseltä ja jää lillumaan ihon pinnalle. Joissain blogeissa kehutaan hyvää imeytyvyyttä ja ihotyyppejä toki on monenlaisia, mutta täytyy myös muistaa, että "kenen leipää syöt, sen lauluja laulat".

Öljyä siinä ei varsinaisesti ole, ja aineitakin vähänlaisesti:

GLYCERIN, WATER (AQUA), SODIUM HYALURONATE, TROMETHAMINE, SODIUM CHLORIDE, BARLEY (HORDEUM VULGARE) SEED EXTRACT, EGF (BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1)

Yksi pullo on käytetty loppuun, kuten kuvasta näkyy, ja hankin Finskiltä vielä toisenkin, joskin uskon palaavani takaisin tuohon erinomaiseen Vichyn seerumiin, joka toimii ihan samalla tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!