torstai 5. syyskuuta 2019

Clarins Pore Control - seerumi

Vaikka iän myötä tuntuukin siltä, että suurentuneet huokoset ovat hävinneet (tai sitten en enää tuijottele niitä niin kriittisesti kuin parikymppisenä), huokosia supistavat tuotteet kelpaavat aina. Yliopiston apteekin -20% yömyynnistä tuli hankittua meikin alle Clarins Pore Control Serum.

Valmistajan mukaan tämä ei ainoastaan häivytä kosmeettisesti huokosia, vaan pidemmän päälle myös supistaa niitä kuorien ihoa kevyesti. Katsotaanpa tarkemmin, mitä seerumi pitää sisällään.

INCI-listassa on ensivilkaisulla kosteuttaviakin ainesosia, kuten glyseriini, kaprylyyliglykoli ja hyaluronihappo. Ihoa kevyesti kuorivia aineita taas glykolihappo ja keratolyyttinen tamarindiuute. Muita iholle hyviä aineita ovat viiniköynnöksenkukka- ja puna-aroniauute ja ihoa suojaava dimetikoni (kyllä, joskus silikonitkin voivat olla hyödyllisiä kosmetiikassa). Ihon virheitä häivyttävät kosmeettisesti mm. mica ja titaanidioksidi (joka hiukan suojaa myös auringolta absorboiden UV-säteitä). Lista ei ole mitenkään täydellinen, mutta tästä saa jo jonkinlaisen kuvat tuotteesta.

Itse seerumi on vaaleaa, ohutta, levittyy iholle hyvin, eikä jätä mitenkään peittävää tai micasta kielivää kimaltavaa pintaa.

Suositko sinä huokosia häivyttäviä tuotteita?

FYI: Yliopiston apteekissa on muuten nyt taas yömyynti verkossa vielä tänään puoleen päivään ja kaikki tuotteet (ei lääkkeet) -20% koodilla VERO20. Kas kummaa, mainos tipahti Inboxiini vasta äsken, olisikohan päivämäärässä virhe ja tarkoittaisi, että se alkaa tänään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!