keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Tuuheutusta ja kohotusta hiuksille

Minun hiukseni eivät mitenkään kaipaa tuuheutusta, sillä ne ovat paksut ja raskaat. Mutta paksu ja raskas hius litistyy vasten päätä helposti, joten pientä tyvikohotusta se saattaakin tarvita  - ainakin niinä päivinä, kun pesusta on aikaa.


Onhan niitä hiuspuutereita ja kuivashampoita, jotka tuuheuttavat, mutta välillä sellaisen valkoisen jauheen peittämä pää alkaa tympäistä. Tai minulla tuli viimeistään viime sunnuntaina eräillä synttäreillä hiukan ärtynyt olo, kun huomasin miehen puvuntakin kauluksessa päästäni lähteneen valkoisen kuivashampootuhrun.

Hohhoijaa. Eräässä lehdessä sitten mainostettiin tätä Eleven Australian I Want Body Texture Sprayta. No sitähän piti kokeilla. Tosin merkki on Suomessa sen verran uusi, että hiukan aikaa sai viettää netissä kuukkeloiden, ennenkuin löytyi paikka, mistä sitä saa. Eikun tilaus sisään (tilauksen laitettuani sain pääähäni käydä ex tempore kampaajalla lyhennyttämässä 10 senttiä hiuksistani pois, ja kas kummaa, samainen kampaamo Safari Turussa näkyi myyvän myös tätä sarjaa).


Pöyheähän siitä tukasta tulikin, joskin lyhyemmällä mallillakin on osuutta asiaan. Vaikka tässä suihkeessa onkin puuteria (joka pullon seisoessa erottuu nesteestä jääden leijumaan pullon puolivälin alapuolelle, laskeutumatta kuitenkaan ihan pohjaan saakka), se ei kuitenkaan tee valkoisia rantuja hiuksiin. Suihke ei myöskään tee tukkaa klimppiintyväksi tai tahmeaksi. Eikä myöskään korppuunnuta sitä ylettömästi.

Se on siis ihan kelpo tavaraa ja saa suositukseni. EDIT: Tämä kyllä tuoksuu aikalailla voimakkaasti, joten ei ehkä herkkänenuisille.

3 kommenttia:

 1. Ihana kuva siusta <3 Oot ollu tosi paljon min mielessä, vaikka en ole kerinnyt täällä sitä kertomaan *halaus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tässä nyt vaan odotellaan leikkausaikaa...

   Poista
  2. <3 Odottaminen osaa olla ihan kamalaa aikaa :S

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!