keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Allure Beauty Box, elokuu 2018

Tänään tuli Alluren elokuun boxi. Toivottavasti meni kuukausi nyt oikein, kun viime kuussa oli hiukan ihmettelyä siitä, että mikä boxi oikein olikaan kyseessä.


Aloitetaan vasemmalta: Loodassa oli kohtuullisen isokokoinen näyte Nexxus Keraphix Damage Healing -shampoota ja saman sarjan hoitoainetta. Esitteessä sanotaan sen korjaavan "with tried-and-true" keratiiniproteiinilla. Shampoo on hellävarainen ja matalavaahtoinen ja tuoksuu kukkaiselta. Hoitoaineen luvataan antavan pehmeyttä ja kiiiltoa ja suojaavan hiusten pörrööntymiseltä jopa kuumassa ja kosteassa säässä. Alekoodi -25% Nexxus.com'iin: ALLUREBB, voimassa 31. joulukuuta 2018.

Vaaleanpunainen tuubi näiden oikealla puolella on Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet, eli kevyt kosteutussorbetti, joka viilentää kevyesti ihoa tekemättä sitä rasvaiseksi. Näitä on tullut aika monestakin eri boxista, ja taitaa olla muutama käyttämätönkin varastossa. Voide sisältää glyseriiniä ja auringonkukansiemenöljyä.

Yläpuolella on Eyeko Skinny Liquid -rajaustussi. Näitäkin on tullu tmonta eri boxeista, mutta koska ne ovat ainakin minulla jatkuvasti hukkateillä, niin ei haittaa, vaikka niitä olisi taas yksi lisää. Oikein hyvä ja tarkka rajaustussi, jonka jälki pysyy hyvin, eikä tuhrusta. Väri on musta.

Oikealla on Laritzy Cosmetics Light Stick  Halo, eli voidemainen korostuspuikko, joka on kaunista shampanjansävyä.


Hienovarainen on kiilto, enkä ole tästä merkistä koskaan kuullutkaan. En ole tosin kovin varma, miten hyvin tällaiset voidemaiset tuotteet asettuvat muutenkin kiiltelyyn taipuvaiselle iholle, mutta kokeillaan. Alennuskoodilla ALLURE15 saa 15% alennusta tilauksesta (Laritzy.com) aina lokakuun loppuun saakka.

Viimeisenä oikeassa alakulmassa on pieni purkki Laneige Lip Sleeping -huulinaamiota, jota minulla on jossain täysikokoinenkin purkki. Se on kevyen kimaltavan vaaleanpunaista, marjaiselta tuoksuvaa ja maistuvaa voidetta, hiukan balmin ja huulikiillon välistä tahmaisuudeltaan ja kosteuttaa hyvin. Sisältää sheavoita ja sävynsä takia voidaan käyttää myös huulikiiltona päiväsaikaan.

Mitäs sanotte tämänkertaisesta loodasta? Löytyikö kiinnostavia tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Tää boxi hiukan tylsä ,mutta ihan käyttistuotteita toki.Tuo Laritzy on kyllä tosi maltillinen korostus,että ei tuu övereitä sillä,ei.Laneige on ihanaa,mulla on ollut pieni purkki aiemminkin.

    VastaaPoista
  2. Ooooh onpa kauniin sävyinen tuo korostuspuikko! :o

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!