torstai 6. syyskuuta 2018

Hitti ja huti

Olen kuivashampoiden suurkuluttaja. Pitkien hiusten pesu - tai oikeastaan kuivaaminen  - on aikaavievää puuhaa, ja muutenkin pyrin pitämään hiuslatvojen kuivumisen estämiseksi pesuvälin viikossa. Sitten kuitenkin esimerkiksi kasvoille öisin käytettävät ihoöljyt tahraavat ja rasvoittavat tukkaa jossain määrin ainakin edestä, joten hyvä kuivashampoo on paikallaan korjaamaan asiaa.

Monien ylistämät Batisten kuivashampoot ovat kyllä hyviä, mutta niistä tuppaa jäämään hiuksiin valkoinen kerros. Batistella on tosin värillisiäkin versioita tuotteesta, mutta en osaa sanoa, onko valikoimassa punaista. Muutenkin tuntuu siltä, että noita värillisiä saa hakemalla hakea, eivätkä ne kuulu jokaisen kaupan valikoimiin.

Jos kaipaa kuivashampooltaan vain hiusten puhdistusta, on Redkenin Style Connection Powder Refresh 01 ihan täydellinen tuote (olen kirjoitellut siitä aiemmin täällä), mutta nykyään sitä ei tahdo saada oikein mistään. Lieneekö valmistus lopetettu? Hihkaiskaa, jos näette tätä jossain myynnissä.

Lee Staffordilla on ollut mielestäni aika toimivia tuotteita, joten päädyin kokeilemaan CoCo LoCo -kuivashampoota, mutta ei voi muuta kuin todeta, että aika surkea oli. Aloin jo jossain välissä ihmetellä, että tuleeko purkista muuta kuin puhinaa, ei se ainakaan paljoa hiuksia freesannut.

Pristasta sitten löysin puolalaisen Cameleo-merkkisen (Delia Cosmetics) sarjan alta kolmen euron (!!!!!) kuivashampoon ja ostin sen hiukan empien. Tosin ei minulla ole mistään kokeilemastani sen merkin tuotteesta ollut koskaan mitään valittamista.

Puff! Tämä olikin  t o d e l l a  hyvä! Hiukan ehkä jättää vaaleaa puuterimaisuutta hiuksiin (joskin sen saa harjaamalla pois), tuuheuttaa kivasti tekemättä sellaista karheaa vaikutelmaa, kuin Batiste.

Plussaa vielä ison pullon edullisesta hinnasta. Suosittelen!

2 kommenttia:

  1. Mä käyttänyt joskus Prismassa (saa varmaan muualtakin) Cameleo-merkkistä, tosihalpaa kuivashampoota, eikä muistikuvani mukaan ollut yhtään huono. Delia-merkkistä en muistaakseni ole edes huomannut Prismassa. Pitänee tutkia tarkemmin, koska mullakin kuluu kuivashampoota jonkin verran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei - Cameleo on tosiankin yksi Delia Cosmeticsin brändeistä, ja kun tarkemmin katsoin, niinhän tuossakin pullossa lukee kyljessä Cameleo! Korjaan tekstiinkin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!