lauantai 15. syyskuuta 2018

Buxom

Ensikosketus ko. merkkiin. En juurikaan usko tällaisiin "huultenpullistajiin". Aiemmin esimerkiksi Hard Candy -merkkisiä mintunmakuisia huulikiiltoja markkinoitiin "hengitystä raikastavina", joten tässä on taas kyseessä markkinamiesten uusi kikka. Tästä huolimatta ostin sen Kicksistä, jossa merkin tuotteista saa neljänneksen alennusta. 24 euroa tästä olisi ollut ihan liikaa.


Tykkään tämän huulikiillon vienosta kimalluksesta, ja siitä, että vaikka se on huulilla tahmea, se ei ole sitä niin äärimmäisyyksiin kuin jotkut muut huulikiillot. Ohuena kerroksena se on siis jopa aika OK. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin huulikiilto, johon tarttuvat niin pitkät hiukset kuin kaikki tuulen puhaltamat roskat.Ah  - siis aina sorrun tällaisiin marjaisiin sävyihin! Emmin kahden sävyn välillä, ja toinen oli selkeästi rusehtava. Myyjätär puolsi ehdottomasti tätä. Sävyn nimi on Zoe. Jokainen näistä sävyistä näyttää olevan nimetty naisten nimillä. Tuossa ylemmässä kuvassa on totuudenmukaisempi sävy.

Oletko kokeillut Buxomin tuotteita, ja jos, niin mitä suosittelisit?

PS: Niin ja se "huulia pullistava vaikutus"? Väitän, että sitä ei ole.

13 kommenttia:

 1. Oo, olitko sä tänään Myllyn Kicksissä? Mä meinaan kävin siellä tänään ja ostin sellaisen Kicksin oman merkin silicone sheet mask coverin,jonka tarkoitus on pitää sheet mask paikoillaan.Buxomia en ole vielä kokeillut.Eli kyllä meikkimaailmassa kokeiltavaa riittää,ei lopu heti ,ei.
  Lisäksi kävin Myllyssä Hehkussa ja löysin sellaista ekosertifioitua sarjaa kuin Organic surge niin ostin alehyllystä kahta eri putsaria .Oli kiinnostava läytö,mutta en ole vielä tietenkään kokeillut.

  VastaaPoista
 2. Olin siellä eilen luuhaamassa lähinnä etsimässä imuriini pölypusseja myöhäisiltapäivällä! Seuraavan kerran kun tuut sinne niin tehdään treffit!

  VastaaPoista
 3. Oi eikä, mä en asu Turussa,että sikäli sattumaa,että ollaan molemmat siellä samaan aikaan osteltu kosmea .Juu, no treffit ois kivat,mutta aika harvoin käyn, eli hauska yhteensattuma.Kicksistä saa kyllä ostettua aika kivasti kaikkea,että kiva kun sellainen on edes aika lähellä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään siellä kovin usein käy, nyt vaan lähdin niitten pölypussien perässä. Tosin eihän täältä kovin pitkä sinne ole.

   Poista
 4. No jos oltais nähty niin mun olis pitänyt tunnistaa sut eikä toisin päin;)

  VastaaPoista
 5. Oi ei ,kun olitkin eilen ,juu mä luulin että tänään, olis kiva sut tavata,sen myönnän:)

  VastaaPoista
 6. Aivan, mutta yleensä ajattelen vaan itseäni:) :) ei vaiskaan tai ehkä sittenkin, mut joo, en osannut sillä silmällä katsella,mutta sun tukkas siis on huomiota herättävän punainen ja isokin vai;):)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no nyt se tukka on valitettavan pitkä, kuten näkyy noista uusista kuvista tuolla oikeassa kolumnissa. Pidän sitä usein kiinni. Pitäisi leikkauttaa lyhyemmäksi :)

   Tänään olin erään pikkuneidin synttäreillä Naantalissa :D Muuten olisin ehkä luuhannut taas Myllyssä.

   Poista
 7. En tykkää yhtään mistään huulteen pullistajista. Sen vähän mitä ole kokeillut, niin tuntemus oli todella epämiellyttävä, eikä sitä luvattua pullistusta edes oikein havainnut;)

  VastaaPoista
 8. Huultenpullistajat kierrän mäkin kaukaa, en tykkää siitä mahdollisesta pistelevästä, kuumasta tms. tunteesta, minkä ne huulille aiheuttaa. Eikä sitä pullistavaa vaikutusta yleensä edes huomaa :D Tai jos huomaa niin ekat 10 minuuttia ja sen jälkeen se on siinä. Kiva sävy tossa kyllä on<3

  VastaaPoista
 9. Mä taas tykkään huultenpullistajista, kunhan eivät ole megakihelmöiviä :D Muutamilla tuotteilla huomaa kyllä eron, mutta toisaalta en myöskään halua jäädä "pullistajakoukkuun".

  Ja kiitos, paketti tuli perille <3!

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!