perjantai 14. syyskuuta 2018

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Kun tätä meikkivoidetta on niin paljon hypetetty, niin pakkohan se on itsekin kokeilla. Saman tekijän aiemmin kokeiltu Designer Lift Foundation pakkasi oksidoitua naamalla, joten se ei saanut peittävyydestään ja suhteellisen hyväsä pysyvyydestään huolimatta kovin korkeita arvosanoja, joten hiukan epäröin investoimista tähän, mutta sain sitten näytepullon edullisesti, joten kokeiluun meni.
Sävy 4.75 ("light skin with a rosy undertone") oli ihan täydellinen iholleni. Voide itsessään aika juoksevaa ja levittyi kauniisti. Peittävyys noin medium, joskin sitä pystyi kerrostamaan. Ihan täyttä peittoa tällä ei tosin saa, mutta iho jää aika luonnollisen näköiseksi, vai mitä mieltä olette? Ensimmäisenä kuva paljaasta ihosta (poski), jossa hieman katkenneita verisuonia. Viimeisessä kuvassa tupsautettu hiukan puuteria päälle (Clinique  Redness Solutions).
Kaikki nämä kuvat otettu päivänvalossa. Tohkeissani muuten unohdin kaikki meikinpohjustustuotteet alta, eli iholla vain hoitavaa seerumintapaista (Bion, esitelty edellisessä postauksessa).

Miltäs näyttää ja kiinnostuitko tästä meikkivoiteesta?

Edelleen sanon, että jos peittävää ja hyvää meikkivoidetta etsii, kannattaa kääntyä noin kympin arvoiseen Beauty by Flormarin peitevoiteeseen, josta arvio täällä. Tosin ei tämä Armaninkaan meikkivoide huono ole, pysyvyys sekaiholla ihan OK, eli jäänee päiväkäyttöön.

4 kommenttia:

 1. Mä yhä pähkäilen tuo Flormarin meikkivoiteen ostamista.Heitin vanhentuneita meikkivoiteita pois,kun ei kai niitä ole hyvä käyttää,vaikka onkin vaikeuksia heittää pois:( Mietin siis tuota ,kun sulla on se sävy 05 niin ostaisitko saman sävyn,jos saisit päättää uudelleen? Vai vaaleamman? Mä en osaa päättää sävyä ja sen kyllä olen huomannut,että ei liian vaaleakaan hyvä ole.Pigmenttimuutoksett peittyy paremmin tummemmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä eittämättä yksi parhaista, ellei jopa peittävyytensä takia ihan paras meikkivoide, tuo Tokmannin myymä B by F:n voide. Ei pidä sekoittaa siihen "tavalliseen" Flormariin, jonka meikkivoiteita en ole kokeillut. Voivat tosin olla ihan yhtä hyviä.

   Musta se sävy oli oikein hyvä (siis ostaisin samaa uudelleen), vaikka muistaakseni emminkin parin sävyn välillä. Ihan omaan ihon sävyyn sopii, ja peittää leukapielissä olevat maksaläiskät ja couperosan hyvin.

   Poista
 2. Ok, mä varmaan käyn kotiuttamassa ensi viikolla Tokmannilta tuon tai ainakin käyn kuikuilemassa sävyä (taas) .Kiitos vastauksesta:)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!