keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Halpismeikkivoide, joka ei vaadi parikseen peitevoidetta

Tokmanni lanseerasi Suomeen taannoin uuden halpiskosmetiikkamerkin nimeltä Pretty by Flormar. Ilmeisimmin sitä ei saa joka Tokmannista, mutta toivottavasti asia korjaantuu pian.

Kävin eilen hiukan shoppailemassa ja mukaan lähti merkin Mattifying Foundation. ja olipas se hyvä!
Meikkivoide on pakattu lasiseen pumppupulloon ja se on täysin peittävää. Kuvassa sävy 05 Soft Beige, joka on siitä tummimmasta päästä. Huomatkaa: tälläsin sen ihan pohjustamattomalle naamalleni, ja silmänympäryksille olisi voinut laittaa Remescaria, mutta hätähousu on hätähousu. Veikkaanpa vielä kauniinpaa jälkeä tulevan kunnollisella pohjustamisella. Iloitsen myös siitä, että niistelystä tulipunainen nenänympäryksenikin näyttää kuvassa miltei normaalilta! Ja tässä on sentään vain yksi kerros meikkivoidetta.

Pysyvyydestä sen verran, että kaikkihan kiiltelee minun kasvoillani jonkin ajan kuluttua, joten puuterihuntu ja tupsautus jälkikäteenkin tarvitaan, mutta silti tämä meikkivoide on todellinen löytö noin kympin hintaan.

Joko sinä olet tutustunut tähän turkkilaiseen värikosmetiikkamerkkiin?

7 kommenttia:

 1. Just pari päivää sitten pähkäilin em. meikkivoiteen ostamista Tokmannilla, mutta päädyin sitten kuitenkin toiseen merkkiin. Onpa hyvä tietää, että menee "löytö" -kategoriaan:) Olen kokeillut merkin silmienrajaus- ja huultenrajauskyniä, sekä peiteainetta. Kynät ovat todella hyviä, mutta peiteaine aika keskivertoa. Ei ihan riittävä peitoltaan punakammille kohdille;)

  VastaaPoista
 2. Turkkilaistako tuo sarja on? Täytyy katsella itekin tuota meikkivoidetta.Aina kun näen jossain kauppakeskuksessa Flormarin liikkeen,niin siellä ei ole lainkaan asiakkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkkilaista, mutta merkki on perustettu Milanossa ja ostettu Turkkiin 1970 ja nykyään siis valmistetaan siellä. Ns. "isäntäbrändi" on Flormar:

   https://www.flormar.fi/

   Eli Pretty by Flormar on oma tuotelinjansa. Vuodesta 2015 Flormarin suurin omistaja on ollut Groupe Rocher (jonka monet tuntevat Yves Rocherista).

   Poista
  2. Katselin muuten Bulgariassa, jossa kaikki on halvempaa kuin Suomessa, näitä Flormarinkin tuotteita, mutta olivat kumma kyllä samoissa hinnoissa kuin Suomessa. Olisi luullut toisin, koska kuljetuskustannuksetkin Turkista ovat pienemmät.

   Poista
 3. Yhden baked blush poskipunan olen merkiltä ostanut, ja ihan kelpo tuote on, ja kauniskin kuin mikä.
  Hyvä että tännekin perähikiälle tulee uutta ja varsinkin edullista tarjontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä tosiaan positiivinen kokemus tästä merkistä!

   Poista
 4. Mulla on merkiltä pari mattaista nestemäistä huulipunaa, joissa on nätit sävyt mutta pysyvyys ei ole kovin hyvä. Pitääpä käydä tämä katsomassa, koska tykkään peittävyydestä :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!